Catcher Reynaldo Ricao van Hellevoet Athletics is de situatie op de plaats tegen Adegeest meester. Foto Theo van Kralingen.
Catcher Reynaldo Ricao van Hellevoet Athletics is de situatie op de plaats tegen Adegeest meester. Foto Theo van Kralingen. Foto: Theo van Kralingen

Hellevoet Athletics mikt op de top drie in derde klasse

Hellevoetsluis- De honkballers van Hellevoet Athtletics zaten na een florissante competitiestart even in een neergaande spiraal, maar hebben de draad na de zomerstop met een zege op Wassenaar en een klinkende 14-4 overwinning in zeven inningen tegen Adegeest weer opgepakt.
'We zijn met Bart (van den Heuvel, DR) op de heuvel in de eerste drie inningen met een 8-2 voorsprong goed van start gegaan, waarna we even bleven hangen, maar in de zesde slagbeurt de voorsprong uitbouwden naar 11-4. Ik heb de mannen gezegd meteen door te drukken en dat is uiteindelijk met drie binnenkomers naar 14-4 gelukt en was het over', analyseerde coach Sylvester Rozema de wedstrijd in korte lijnen. 'Het was een redelijke wedstrijd om te zien. We staan nu derde, hebben twee wedstrijden meer gespeeld, maar willen proberen op plaats drie te eindigen.'
Boxscore : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7.
Adegeest : 2, 0, 0, 0, 2, 0, 0 = 04.
Hellevoet Athl. : 2, 4, 2, 0, 0, 3, 3 = 14.
Werpcijfers HA: Bart van den Heuvel 5,4,2,1 (4 inningen), Jelle Eysbach 3,2,2,1 (3 inningen (3,4,7,1).
Slaggemiddelde: Rob Scheek (1.000), Sharison Sille, Jelle Eysbach, Reynaldo Ricao, Maikel Born (allen 0.500).
Line-up HA: Rob Scheek (6), Shannon Fraay (9), Leo Rojer (4), Ramil Francisca (3), Hendrick Monte (5), Eldrick Ricao (8), Sharison Sille (7), Reynaldo Ricao (2), Maikel Born (DH), Bart van den Heuvel (1, 5e inning Jelle Eysbach).