Tibetaanse Yoga is voor iedereen toegankelijk
Tibetaanse Yoga is voor iedereen toegankelijk Foto:

Leer en Beleef in het Cultuurhuis

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta biedt onder de noemer 'Leer en Beleef' diverse cursussen, lezingen en activiteiten aan. Dit is er binnenkort te beleven:

Thema Tabletcafé "E-books lezen"
Heb je een tablet en wilt je er meer uit halen? Wil je weten hoe je e-books kunt lezen op je tablet? Tijdens deze Tabletcafé-bijeenkomst word je bijgepraat over de mogelijkheden om via de Bibliotheek e-books te lezen op uw tablet of e-reader.

Neem je tablet / e-reader + laptop mee! Heb je een tip / vraag op het gebied van tablets en ben je niet in staat om naar een Tabletcafé te komen? Je kunt je vraag ook 24/7 online stellen via de Facebookgroep "Tabletcafé Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta".

Dinsdag 5 september | 15.00 - 16.30 uur | toegang gratis

Informatiemiddag Leer & Beleef
Van cursus Frans tot een cursus Klik&Tik (computerlessen voor beginners) en van cursus Fotobewerking tot een lezingencyclus over Historische Literatuur, bij Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta kan het allemaal! Binnenkort gaat het cursusseizoen van Leer en Beleef van start.

Heb je vragen over een cursus of heb je hulp nodig bij het inschrijven? Tijdens deze informatiemiddag kun je terecht met al je vragen.Niet in staat om deze middag langs te komen? Stuur dan een email naar leerenbeleef@bzhd.nl
Bibliotheek Hellevoetsluis: Vrijdag 15 september | 12.00 -15:00 uur | toegang gratis

Cursus uitgelicht: Lu Jong Tibetaanse Yoga
Heb je behoefte om door middel van een bijzondere en heilzame bewegingsleer meer balans en harmonie in lichaam en geest te creëren? De cursus Lu Jong Tibetaanse Yoga is voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd of ervaring met yoga. Tijdens de les combineren we bewuste ademhaling met houdingen waarbij de wervelkolom centraal staat. Volgens de Tibetaanse geneeskunde is dit namelijk dé plek waar vrijwel alle ziektes ontstaan.

Iedere Lu Jong yogales begint daarom met "de vijf elementenoefeningen". Dit zijn houdingen die zich richten op het versoepelen van de wervelkolom. Je leert ademhalingstechnieken die de brug vormen tussen lichaam en geest. Voor meer kalmte, concentratie en energie. We sluiten iedere les af met een meditatie.

Startdatum cursus: donderdag 5 oktober | Tijd 09.30 – 11.00 uur | Aantal lessen: 8 | Cursusprijs € 96,- / bibliotheekleden ontvangen 5% korting op de cursusprijs

Tot ziens in de Bibliotheek!
Volg de bibliotheek ook op Facebook en Twitter! Kijk voor ons complete activiteitenaanbod op www.leerenbeleef.nl