Het team van Telecombinatie Q Plus staat voor u klaar
Het team van Telecombinatie Q Plus staat voor u klaar Foto:

Telecombinatie QPlus

In mei van dit jaar is Telecombinatie QPlus van twee naar één vestiging gegaan. Telecombinatie QPlus is nu alleen nog gevestigd in het vertrouwde pand naast Intertoys en Halfords. Eigenaar Rob Weij en zijn rechterhand Jessica Burnet zorgen samen met het team voor deskundig advies en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

"Wij waren ooit alleen een KPN vestiging maar dat zijn we al lang niet meer. Wij verkopen alle merken en het voordeel daarvan is dat wij onafhankelijk zijn. Het maakt voor ons helemaal niet uit bij welke provider jij jouw abonnement wilt afsluiten", vertelt Rob Weij "maar wij kunnen wel voor je uitzoeken waar je de beste voorwaarden voor jouw persoonlijke voorkeuren kan krijgen."

Omdat een 'gratis' telefoon bij een abonnement in feite een koop op afbetaling is, valt het vanaf dit jaar in de categorie consumentenkrediet. Providers moeten zich daarom vanaf 1 mei 2017 houden aan extra regels, omdat abonnementen met een toestel op afbetaling vallen onder de 'Wet op het financieel toezicht' (WFT). Dit houdt in dat als je besluit een toestel boven de €250 aan te schaffen je geregistreerd wordt bij het BKR. Er wordt echter 0 % rente gerekend waardoor het te betalen bedrag voor u gelijk blijft. "Wij bewaren de gegevens die we verplicht zijn te vragen van de klant echter niet." Overigens geldt er vaak een aantrekkelijke korting op de toestellen.

Energie
Daarnaast levert Telecombinatie QPlus ook diverse andere diensten. Zo kun je ook je energiezaken bij hen regelen. "Wij verzorgen de overstap voor de klant naar een leverancier met groene stroom waardoor ze goedkoper uit zijn dan bij hun huidige leverancier." In sommige gevallen kun je op aantrekkelijke kortingen rekenen bij de aanschaf van een nieuwe telefoon als je een nieuw energiecontract afsluit. "Sinds kort hebben we een ook thuisbeveiligingspakket. Met de uitbreidbare startkit krijg je een bewegingssensor, camera, deurvergrendelaar en dit kun je natuurlijk allemaal gemakkelijk bedienen met je smartphone."

Draadloze muziek
U kunt u terecht voor uw Sonos soundsysteem. Sonos is het draadloze Home Sound System dat alle kamers van je huis vult met jouw favoriete muziek, films en tv. Stream je muziek bijvoorbeeld bij Spotify en speel af in iedere ruimte.

Clear Plex
Schermprotectie van Clear Plex beschermt tegen glasschade een veelvoorkomend probleem voor iedereen met een mobiele telefoon. Met speciale apparatuur wordt de Clear Plex aangebracht. Dit kan voor ieder model op maat gemaakt worden voor slechts €25,-. Het kan bijvoorbeeld ook op je horloge worden aangebracht. Vind je het zonde om je mobiel in een hoesje te doen maar wil je hem wel zo goed mogelijk beschermen dan kun je er voor kiezen om carbon fiber aan de achterkant aan te laten brengen.

Naast het grote assortiment mobiele telefoons kun je uiteraard ook terecht voor thuistelefonie. Voor ouderen zijn er speciale gemakkelijke huistelefoons en mobiele telefoons verkrijgbaar met een simpele bediening en extra grote toetsen.

Vanaf eind oktober biedt Telecombinatie QPlus een reparatieservice voor mobiele telefoons.

Telecombinatie QPlus
Struytse Hoeck 90 A
0181 399052