Haal je nieuwe hardloopschoenen uit de doos en kom meetrainen
Haal je nieuwe hardloopschoenen uit de doos en kom meetrainen Foto:

Pallas`93 start met cursus "Beginnen met hardlopen"

Haal je nieuwe hardloopschoenen uit de doos en kom meetrainen bij Pallas'93.

Voor beginners en herintreders start Pallas '93 op dinsdag 5 september met een nieuwe loopgroep. Onder leiding van gediplomeerde en enthousiaste trainers biedt Pallas'93 u de mogelijkheid aan om na 5 maanden een 5 km testloop met succes af te leggen.

Wij starten met een nieuwe groep op 5 september aanvang 19.00 uur bij de sporthal "De Eendraght", Sportlaan 2. Natuurlijk zijn ook (gevorderde) hardlopers, die onder begeleiding willen gaan trainen van harte welkom. Op deze avond kunt u tevens informatie krijgen over het dragen van de juiste schoenen en kleding.

Voor informatie kunt u terecht bij Arie Voogt tel. 0181-31 22 28 / mail a.voogt1@planet.nl of via de web site van Pallas'93 www.pallas93.nl De eerste 4 weken is een proefperiode en betaalt u geen contributie. Na een periode van 4 weken kunt u beslissen of u lid wilt worden.

Op de dinsdag- en donderdagavond wordt er getraind van 19.00 tot 20.30 voor zowel de beginnende, gevorderde als de vergevorderde lopers. Op maandag- en vrijdagochtend kan van 09:00 tot 10:30 gelopen worden. Verzamel- en vertrek punt is de sporthal "De Eendraght",