open dag bij duikvereniging La Rana
open dag bij duikvereniging La Rana Foto:

Open dag jeugdduikvereniging

Afgelopen zaterdag hield jeugdduikvereniging La Rana een open dag in zwembad de Eendraght.

La Rana geeft snorkel- en duiklessen. Ook hebben ze een trainingsuur om de conditie en de skills bij te houden. La Rana is vooral bedoeld voor de jeugd. "Je kunt bij ons al vanaf je 7de jaar komen snorkelen en vanaf je 11e jaar komen persluchtduiken. Maar ook volwassenen zijn bij ons uiteraard van harte welkom. En als je een keer zin heb om te komen kijken? Kom gerust langs en neem je zwemkleding mee want het woord kijken kennen wij bij La Rana niet"

La Rana geeft snorkellessen aan de jongsten, dus van 7 jaar tot een jaar of 10, 11. Zij kunnen dan bij snorkelen A, B, C en vereniging diploma's behalen. Leden van 11 jaar en ouder kunnen beginnen met snorkelen B. Dit gedeelte van de opleiding duurt ongeveer 12 lessen. Vervolgens wordt de opleiding perslucht gestart.

De mensen die nog verder willen kunnen tegen gereduceerd tarief een buitencursus gaan volgen. Wanneer men na de persluchtopleiding niet de buitencursus wil gaan doen, maar wel actief wil zijn, kan men bij ons blijven trainen. Dat geldt ook voor de mensen die wel de buitencursus hebben gehaald. Elke zaterdagavond van 16.30 tot 17.30 vinden de opleidingen plaats en van 17.30 tot 18.30 wordt de training gegeven. Meer info via www.la-rana.nl