Afbeelding
Foto:

Familiedag Vlotbrug

Afgelopen zaterdag werd het nieuwe voetbalseizoen op fc Vlotbrug afgetrapt met de jaarlijkse familie dag. Mede door het prachtige weer was er een mooie opkomst. Leden en niet-leden wisten allemaal de weg te vinden naar de vereniging.

Genoeg vermaak: een springkussen, een groot Twisterkleed, schminken en een panna-kooi. Ook kon er deel worden genomen aan diverse voetbal clinics. Voor de inwendige mens waren er oa de poffertjes van Seth, de hamburgers van Ron en de patatjes van Bertus. Na de middag pauze werden er diverse wedstrijden gespeeld met als twee hoogtepunten het ouder-kind toernooi en de wedstrijd van het G-team tegen de Old Stars van Vlotbrug. En wat een geweldige wedstrijd was het. Het kampioensteam G1 lieten zien waarom ze kampioen waren geworden. De Old Stars werden met 10-5 verslagen!! Leider Martin Lambillion: "Hulde en respect voor de Old Stars, die nog steeds laten zien het voetballen niet verleerd te zijn "

Toekomstige Leeuwinnen
Natuurlijk is deze dag ook gedeeltelijk bedoeld voor het aantrekken van nieuwe leden. Zo is FC Vlotbrug met name op zoek naar toekomstige Oranje Leeuwinnen; meisjes in de leeftijd van 5 tot 14 jaar om een volledig meidenteam in te kunnen schrijven bij de KNVB. Een keertje meetrainen? Jezelf meteen aanmelden? Mail dan naar: jeugdvoorzitter@fcvlotbrug.nl .