De bewoners van de Langstee zijn vorige week heerlijk een dagje naar Duinrell geweest.
De bewoners van de Langstee zijn vorige week heerlijk een dagje naar Duinrell geweest.

Dagje uit voor bewoners van De Langstee

De Langstee is een kleinschalige woonboerderij in Hellevoetsluis. Hier wonen kinderen en jongvolwassenen die door verschillende omstandigheden niet meer thuis kunnen wonen. Zo ook Madelon. De moeder van Madelon, Berthe, gunt de bewoners van de Langstee al tijden een leuk dagje uit. Iets waar simpelweg geen geld voor is. Totdat ze hoorde dat bewoners van postcode 3223 bij de Postcode Loterij vouchers voor een dagje uit hadden gewonnen.

"Dit soort dingen belanden over het algemeen bij het oud papier en dat is natuurlijk zonde, daar kun je een ander een groot plezier mee doen". Ze besloot een poster op te hangen in de apotheek in den Bonsen Hoek - haar werkgever - om de kaarten bij haar in te leveren. Ook plaatste ze een oproep op Facebook, via vriendin Mylene van den Berg. Meer dan 200 kaarten (!) kwamen binnen en zijn verdeeld. Niet alleen aan de Langstee maar ook aan het Thomashuis, de Herbergier, de Zuidwester en Zorgboerderij het Landgoed in Zwartewaal.

De bewoners van de Langstee zijn vorige week heerlijk een dagje naar Duinrell geweest. En als kers op de taart sponsorde Taxi Overgaauw het vervoer en Plusmarkt Trommel de lunch.

Berthe wil iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt van harte bedanken.