Afbeelding
Foto:

50 KIDS BIJ SURVIVALMIDDAG!

Op woensdag 17 augustus jl. organiseerde Sportteam PUSH een survivalmiddag op en rond Parnassialaan. Tijdens de survivalmiddag deden ruim 50 kinderen mee die o.a. gingen klimmen, pijl en boog schieten, over een touwbrug lopen en touwtrekken. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde middag waarin het plezier ervan af spatte! De survivalmiddag werd georganiseerd i.s.m. Bakx project events, SWS Jong en SBO.

De activiteit vond plaats bij de Parnassialaan wat in de Bloem- en Plantenbuurt ligt. De gemeente is begonnen met een buurtmetamorfose en daarom is er door de verschillende partijen gekozen om op deze locatie een leuke, sportieve activiteit te organiseren. De activiteit was voor jong en oud en de opkomst was groot. De kinderen vonden het erg leuk om eens andere activiteiten te doen dan dat ze gewend waren.

Populair
Zo waren de activiteiten pijl en boog schieten en met een touwbrug over de sloot heen erg populair. Hellevoetsluis is een JOGG gemeente en streeft naar een gezonde leefstijl voor jongeren. Daarom is er tijdens de activiteit ook water en fruit uitgedeeld voor de deelnemers. De aanpak van Jongeren Op Gezond Gewicht voert men in Hellevoetsluis uit onder de term "Lekker bezig! Hellevoetsluis".