Cursus Creatief Leven

Vanaf donderdag 8 september start het SBO met de Cursus Creatief Leven (bekend van het tv programma Nooit meer alleen, omroep MAX).

Creatief leven is een cursusprogramma van 8 weken, specifiek gemaakt om eenzaamheid te helpen aanpakken. Creatief Leven maakt je bewust van je mogelijkheden en biedt nieuwe inzichten. Je gaat op zoek naar jezelf en ontdekt hoe je een leven realiseert dat jou goed doet.

Vaak wordt bij eenzaamheid geadviseerd om meer onder de mensen te komen of op een club te gaan. Maar voordat 'iemand onder de mensen komt', moet die zich eerst goed voelen.

Het programma is ontwikkeld om gegeven te worden in groepsverband, onder begeleiding van een speciaal opgeleide cursusleider. Het is individuele coaching in groepsverband. Bij het programma hoort een cursusboek, waaruit huiswerkopdrachten worden gemaakt.

Periode                Donderdag 8 september t/m donderdag 27 oktober

Tijd                                        10:00 – 12:00 uur

Locatie                 Wordt nader bekend, wel in Hellevoetsluis

Kosten                 € 22,- (incl. werkboek Creatief Leven)

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden voor deze cursus? Dan kunt u contact opnemen met het SBO. Bij inschrijving betaalt u € 22,-. (Mocht dit een probleem zijn, dan kunnen we een regeling treffen)