Afbeelding
Foto: Leo Blok

Korfbal teamgenootjes gezocht

Hoi, wij zijn de jongste leden van korfbalvereniging 't Capproen in Hellevoetsluis. Van de week begint onze training en daarna gaan wij voor het eerst wedstrijden spelen. Natuurlijk hebben we daar wij erg veel zin in, maar we zouden het erg leuk vinden wat meer teamgenootjes te hebben.Ben je tussen de 6 en 8 jaar en wil je ook met ons meedoen? Dan zou dat erg fijn zijn! Op donderdag (25 augustus) beginnen de trainingen weer. We trainen van 18.00-19.00 uur. Hopelijk zien we je dan? Maar als je volgende week pas voor het eerst kunt komen, dan is dat natuurlijk ook goed. Je mag 3x gratis meetrainen om te kijken of je het leuk vindt. Ben je jonger dan 6 jaar? Vanaf 4 jaar mag je meetrainen met onze welpen.


Naaicafé in de bibliotheek

Donderdag 13 oktober van 19.00-21.00 in de bibliotheek te Hellevoetsluis. In het Naaicafé ben je welkom als je graag (beter) zou willen naaien, tips en tricks wilt leren en/of het gewoon gezellig vind om samen met anderen te werken aan eigen projectjes op eigen niveau. Koffie en thee zijn inclusief. Eigen materiaal en naaimachine meenemen, lock-machine is aanwezig. I.v.m. de opening van het Naaicafé het eerste uur vrije inloop. Los uur €8,50. Toegang tot alle acht naai-uren in het enige Naaicafé van Voorne-Putten €60.


Collectanten gezocht

Voor de jaarlijkse collecte van de Hersenstichting zijn wij op zoek naar organisatoren en collectanten. De komende collecte wordt gehouden in de week van 30 januari t/m 4 februari 2017. Heeft u een paar uur tijd om ons uit de brand te helpen? Laat het ons dan weten. Een kleine moeite, maar een groot plezier voor vele mensen met een hersenaandoening. Voor meer informatie ziewww.hersenstichting.nl of u kunt bellen met 070-3604816. Direct aanmelden kan via www.hersenstichting.nl/steun-ons/collecte