Ceremoniemeester Francoise met twee winnaressen
Ceremoniemeester Francoise met twee winnaressen Foto: Evelien Holleman

Hilarische Gooische Avond Welcome to fabulous Las Vegas

Wat willen vrouwen die naar de Gooische Avond gaan graag doen? Bingoën en het liefst veel prijzen mee naar huis nemen.

Aan de vooravond van de Vestingdagen was er weer de Gooische Avond in de feesttent op het Zuidfront. Richard en Bianca van Kroko's Evenementen organiseerden een aantal jaar geleden eerder een Gooische Avond. "Ik ga zelf weleens naar een Ladies Night dus ik weet hoe het er aan toegaat. Dat wilde ik overtreffen."

Nadat de zaal vanaf 19 uur open was druppelden dames van alle leeftijden en een enkele heer naar binnen. Tot de zaal compleet was uitverkocht. De bingomasters van de avond waren de in glitterpakken gestoken heren van het Las Vegas duo die ook verschillende bekende meezingers zongen.

Glitter, glamour en de Veerkampjes
Bij binnenkomst werden de gasten onthaald door de Veerkampjes met een glaasje prosecco. De Amsterdamse Hanny en Ton Veerkamp , bekend geworden door 'Man Bijt Hond', bleven de hele avond als co-host. Zo deelden ze de slipjes uit die alle vrouwen in de zaal kregen van Dijkxhoorn Lingerie en alle kortingsbonnen die iedere bezoeker kreeg. Voor wie zelf geen man bij zich had of er überhaupt geen een had bood Francois('maar noem me Francoise') , zich aan als bruidegom. In de Las Vegas Weddingchapel konden de gelukkigen met elkaar in het echt treden waarna ze een boterbriefje van de ceremoniemeester kregen.In de hoek van de feesttent konden de bezoekers hun geluk beproeven in het casino.

De modeshow, die tussen de bingorondes te zien was, werd georganiseerd door VO Fashion. Na vier bingorondes werd bekend dat Femke er met de hoofdprijs van de Gooische Avond vandoor ging: een scooter van Scooter Boutique.

Wat doe je met een string?
Afbeelding