Rommelmarkt de Rozenhoek: laatste loodjes

De laatste hand aan de voorbereidingen wordt gelegd, zaterdag 27 augustus is het weer zo ver, de rommelmarkt van Careyn de Rozenhoek gaat van start!

Om 09.00 uur gaan de deuren open. We hopen op een mooie dag, met hopelijk een mooie opbrengst. Deze opbrengst komt geheel ten goede aan de bewoners, bijvoorbeeld aan de uitstapjes voor alle bewoners. Er zullen nog meer leuke activiteiten volgen die georganiseerd kunnen worden met behulp van de opbrengst van de rommelmarkt. Mede daarom vinden medewerkers en vrijwilligers van de Rozenhoek het zo belangrijk dat de jaarlijkse rommelmarkt (weer) een groot succes wordt. Juist om onze bewoners dat beetje extra te kunnen geven.

Van 09.00 tot 15.00 uur kunt u in de zij- en achtertuin terecht bij de kramen met allerlei 2e hands spullen, zoals boeken, elektra, speelgoed, huishoudelijke spullen, (klein) meubilair en kleding. Maar ook zijn er diverse planten te koop en worden er oliebollen, poffertjes, hamburgers en patat gebakken. In de zaal zal het Rad van Avontuur weer de hele dag draaien, en ook kunt u hier terecht voor een kopje koffie, thee en gebak. Dit alles onder begeleiding van muzikale klanken van o.a. Suus Waalboer ('s morgens) en Piet Metaal ('s middags).

Dus tot zaterdag 27 augustus bij Careyn de Rozenhoek, Langemeetstraat 6 in Nieuwenhoorn.

Oh ja … heeft u na het opruimen van uw zolder en/of kasten nog goede spullen staan waar u vanaf wilt? Deze kunt u dagelijks bij ons inleveren (via de goedereningang). Alvast bedankt hiervoor. Wij nemen geen pc-apparatuur, grote oude Tv's en grote meubelstukken aan.