Afbeelding
Foto: Leo Blok

Leer en Beleef aan het Woordbouwerplein

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta biedt onder de noemer Leer en Beleef diverse cursussen, lezingen en activiteiten aan.

Najaarsfolder in de bibliotheek!
Het complete najaarsprogramma van Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta is rond. Vanaf heden is het programmaboekje op te halen in de bibliotheek. Het complete aanbod is in te zien op www.leerenbeleef.nl. Op deze website kunt u ook gelijk plaatsen voor cursussen, activiteiten en excursies reserveren en betalen. Voordat u kunt reserveren dient u eenmalig een gebruikersaccount aan te maken. U kunt daarna gemakkelijk reserveren en betalen via iDEAL. Liever uw plaatsen persoonlijk bij een bibliotheekmedewerker reserveren en per pin afrekenen?Dit kan natuurlijk ook aan de balie in bibliotheek Hellevoetsluis.

Informatiemarkt
Woensdag 21 september vindt de Informatiemarkt van Leer en Beleef plaats in vestiging Hellevoetsluis. Tijdens de Informatiemarkt kunt u docenten ontmoeten, lesmateriaal inzien en natuurlijk gelijk inschrijven. Kom langs en laat u inspireren! Informatiemarkt | woensdag 21 september | 16.00 – 19.00 uur | Toegang gratis

Op pad met de Kunstbus
Met elkaar genieten va een bijzondere tentoonstelling of een mooi concert? Of een nachtje weg om optimaal te kunnen genieten? Dat kan met de Kunstbus! U hoeft zich geen zorgen te maken over parkeerkosten, het aanschaffen van toegangskaarten etc. Als u opstapt op de Kunstbus, is dit allemaal voor u geregeld! De Kunstbus heeft opstapplaatsen in Hellevoetsluis, Stellendam, Brielle en Spijkenisse. Dit seizoen staan er drie excursies met de Kunstbus gepland: Op zondag 20 november reist de Kunstbus naar de Hofstad voor een bezoek aan het vernieuwde Panorama Mesdag en het Mauritshuis. Op zaterdagmiddag 17 december kan de middagvoorstelling van The Messiah in de Laurenskerk in Rotterdam worden bijgewoond. En…in het voorjaar van 2017 staat er een 2-daagse reis naar Haarlem en Groningen gepland. Alle informatie over deze excursies is te vinden op http://www.leerenbeleef.nl/Excursies.

Krantje erbij?
Gaat u op zaterdag vaak even wat boodschappen halen op de markt? Wist u dat u na dit shoppen heerlijk kunt bijkomen in de bibliotheek? Onder het genot van een heerlijk kopje koffie (of iets anders) kunt u de extra dikke zaterdagkrant lezen. Of natuurlijk uw favoriete tijdschrift! Bibliotheekvestiging Hellevoetsluis is tijdens de zomermaanden op de gebruikelijke tijden geopend. Bekijk alle openingstijden op www.bzhd.nl.
Voor meer informatie over of het reserveren van plaatsen voor deze activiteiten kunt u terecht aan de balie in de Bibliotheek of op www.leerenbeleef.nl. Voor alle overige bibliotheekzaken: www.bzhd.nl