Speuren naar leuke en bijzondere spullen op de markt
Speuren naar leuke en bijzondere spullen op de markt Foto: Evelien Holleman

Snuffelen op Bric à Brac markt

Afgelopen zondagmiddag was er weer een gezellige Bric à Brac markt op de Struytse Hoeck. Het was ideaal weer om een poosje op de markt te lopen; niet te warm, niet te koud.

Op het plein voor de apotheek hadden alle handelaren hun allerhande koopwaar uitgestald voor alle kijkers en kopers. Tweedehands spulletjes, nostalgisch brocante, curiosa of antiek voor iedereen was er wel wat voorhanden.

Aparte hebbedingetjes & design
De verschillende kramen waren goed gevuld. Gemoedelijk slenterden de kopers langs de kramen om dat ene leuke vaasje, dat bijzondere theeservies, een mooi boek, vintage design of aparte hebbedingetjes op de kop te tikken. Een rommelmarkt is bij uitstek de ideale locatie om klein meubelen, oud speelgoed, kleding en andere goed gebruikte voorwerpen een tweede leven te geven. En het leuke van een dagje op een rommelmarkt slenteren is dat er grote kans is dat je thuis komt met iets waarvan je niet eens wist dat je het wilde hebben.

Er worden regelmatig gezellige rommelmarkten in Hellevoetsluis georganiseerd. Zo nu en dan op de Struytse Hoeck, maar ook wel op andere locaties. Op 1 oktober is de eerste binnenmarkt weer in de Eendragt.