Afbeelding
Foto: Leo Blok

Plus Trommel steunt Kinderboerderij Kerkestee

Plus Trommel en Kinderboerderij De Kerkestee slaan sinds vorige maand de handen ineen. Nog tot en met 28-08-2016 kunnen klanten sparen voor Safaries, een unieke collectie pluche dieren mét geluid.

Plus Trommel maakt het doel van de aankoop van deze lieve knuffels tweeledig: de consument koopt iets voor zichzelf, maar steunt met zijn aankoop direct Kinderboerdij De Kerkestee.

Over het goede doel
"Graag steunen wij met deze actie een lokaal goed doel en de Safaries vliegen letterlijk de winkel uit! En dan heb ik het niet alleen over Pepper de papegaai…" grapt Cornelis Trommel. "Van iedere aankoop doneren wij 1 euro aan Kinderboerdij De Kerkestee. Communicatie hierover is op de winkelvloer aanwezig. O.a. via onze social media kanalen houden wij klanten op de hoogte van de opbrengst. We praten inmiddels al over honderden knuffels!" Cornelis Trommel vervolgt: "Ik heb Kinderboerderij De Kerkestee leren kennen als een groene plek midden in Hellevoetsluis! Op de kinderboerderij kunt u kennis maken met tal van dieren, de dieren die u op zo'n boerderij kunt verwachten zijn natuurlijk: koeien, konijnen, geiten, schapen, kippen en hun prachtige pauwen. Ook is er voor de kinderen een speeltuintje ingericht. Tijdens een wandeling over de kinderboerderij valt er veel te zien, horen en te leren. Er zwemmen mooie eenden in de vijver en in het voorjaar zijn er de lammetjes, kalfjes, geitjes en kuikentjes." Bij iedere € 10,- ontvangt men een zegel, bij 5 zegels is een spaarkaart vol. Hiermee kan een knuffel aangeschaft worden voor € 7,99. Adviesprijs van de pluche dieren met geluid is € 22,95.