Cees van Rossum wil  de vestiging in Hellevoetsluis uitbreiden
Cees van Rossum wil de vestiging in Hellevoetsluis uitbreiden Foto: Evelien Holleman

Deco Home Van Rossum

Deco Home Van Rossum heeft alles onder één dak voor het inrichten van uw woning. Voor iedere smaak en stijl kan Van Rossum u advies geven zodat u kunt kiezen voor de juiste producten. Zij zijn specialist in verf zowel voor professionals als voor de echte doe-het-zelver. Er is een groot assortiment behang in verschillende dessins voor iedere stijl en smaak; ook voor een originele kinderkamer. Voor raamdecoraties, gordijnen, rails en roedes, raam –en deurhorren en buitenzonwering bent u aan het juiste adres. Daarnaast heeft van Rossum een ruime keuze in vloeren; tapijt, laminaat, vinyl, pvc en houtenvloeren.

Grondig verdiepen in producten
Cees van Rossum kan urenlang vertellen over verven, schilderstechnieken, nieuwe materialen en ontwikkelingen en woninginrichting. "Ik ben altijd met interieur bezig en dat is en blijft leuk. We verdiepen ons grondig in alle producten die wij verkopen zodat we er echt achter staan. Om de drie jaar gaat onze collectie op de schop en vernieuwen we onze producten. Wij verkopen niet alleen, wij kunnen de klanten overal mee helpen. Er kan voor u worden behangen, gestoffeerd, geschilderd, maar bijvoorbeeld ook een wandje plaatsen en ga zo maar door. "Wij helpen klanten ook met het kleinste klusje."

Vestiging Sommelsdijk en Hellevoetsluis
Cees begon samen met zijn vader als schilder. In 1993 begon hij zijn eigen schildersbedrijf. In 2000 richtte hij Deco Home Van Rossum in Sommelsdijk op. Deze winkel groeide in de loop der jaren van 100 m2 naar 600 m2. Van Rossum groeide van verf en behangspecialist uit naar een winkel voor complete woninginrichting. Zij voorzien nagenoeg heel Goeree-Overflakkee en is uitgegroeid tot een begrip op het eiland. Inmiddels zijn er 15 man in vaste dienst waaronder zijn twee dochters Miranda en Diana en schoonzoon Richard. Van Rossum is trots op de groei die zijn bedrijf heeft doorgemaakt. Tweeënhalf jaar geleden was de tijd rijp voor een tweede vestiging in Hellevoetsluis. " Er kwamen veel klanten uit Hellevoetsluis naar ons en er was vraag naar onze producten en kennis." Cees is actief lid van de Raad van Advies van DMG (Deco Home en Verf &Wand). Deze raad beslist over de toekomstige lijn voor alle aangesloten winkels.

DecoHome staat voor kwaliteit
Er zijn een aantal schilders in vaste dienst die door hun vakmanschap uw woning of bedrijf weer voor jaren goed in de verf kunnen zetten. Schildert u liever zelf dan staat het team van Van Rossum voor u klaar met tips & tricks zodat u met de juiste producten en materialen aan de slag kunt in uw woning. Een goede kwaliteit verf verwerkt makkelijker, dekt beter dus zijn er minder lagen nodig. Wist u dat alle rijksmonumenten in Nederland in de Boonstoppel staan? Ook de overheid kiest voor kwaliteit. Professionals werken bij voorkeur met Boonstoppel, de oudste verffabrikant van Nederland, omdat het fantastisch verwerkt. Uiteraard zijn ook de andere merken topkwaliteit en in allerlei gradaties verkrijgbaar. Handig voor in de keuken is afneembare verf die zelfs bestand is tegen frituurvet. U kunt onder meer kiezen uit Histor One, Sigma, Sikkens . Daarnaast is er het eigen merk Farrow & Ball voor binnen –en buitenverven.

De hele maand augustus kunt u nog profiteren van 20% korting op buitenverven van Sigma, Sikkens en Boonstoppel.

Van Rossum Deco Home
Moriaanseweg West 48-50
0181 763520