Doelman Vlietstra scoort gelijkmaker voor OHVV

Actueel 1.096 keer gelezen

Oudenhoorn - Doelman Melvin Vlietstra was de grote redder voor OHVV door op de valreep hoogst persoonlijk een vrije trap van Chris Peters in het doel te jagen: 2-2 (1-0).

'Werd het toch nog een feestje', stelde Mitchel van Gastel. 'Maar het was een matige wedstrijd, waarin wij alleen in de eerste helft bij vlagen aan voetbal toekwamen. WCR hield ons bijna de hele wedstrijd onder druk, waardoor wij werden gedwongen om de lange bal te spelen. Desondanks kreeg WCR enkele goede kansen, maar wij kwamen door een strafschop (benut door Dane Oost, DR) op 1-0.' WCR bleef in de tweede helft drukken en boog de achterstand om in een 1-2 voorsprong. Nadat Dane Oost tegen zijn tweede gele kaart was gelopen, zag het er somber uit voor de Oudenhoornaars. Totdat Melvin Vlietstra zich ontpopte als de reddende engel. Invaller Mitco Milojevic viel na drie minuten spelen uit met een hamstringblessure. 'Eigenlijk hebben we een punt gewonnen.' OHVV speelt zondag in Rotterdam de uitbeurt tegen Besiktas.
OHVV: Melvin Vlietstra; Anthony Peskens, Robin Bredius, Jim Baks, Aron van der Steen; Slavisa Milojevic, David Keijzerwaard (75. Mitco Milojevic, 78. Mathijs Keijzerwaard), Chris Peters; Dane Oost, Shifa Steehouwer, Arie Bravenboer.