Je kunt gewoon naar binnen lopen en een kopje koffie of thee nemen in het mama café!
Je kunt gewoon naar binnen lopen en een kopje koffie of thee nemen in het mama café! Foto: Bibliotheek

Mamacafé Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta

Actueel 584 keer gelezen

Nieuw in Hellevoetsluis, het Mamacafé in de Bibliotheek in Cultuurhuis Nieuwe Veste.

Mamacafé?
Het Mamacafé is een gezellige ontmoetingsplek voor alle (aanstaande) ouders en verzorgers. Iedere tweede woensdagochtend van de maand is het Mamacafé open in de bibliotheek in Cultuurhuis Nieuwe Veste. Tijdens ieder Mamacafé staat er een thema centraal. Dit thema zal worden ingeleid door een deskundige. De kinderen, in de leeftijd van 0 tot 4 jaar, zijn natuurlijk ook van harte welkom! Er is een groot speelkleed voor de kinderen en wat speelgoed. Tevens zal de jeugdverpleegkundige van het Centrum voor jeugd en gezin ook altijd aanwezig zijn om eventuele vragen van ouders te beantwoorden over allerlei onderwerpen die er spelen.

Op woensdag 14 maart 2018 van 10:00 tot 12:00 uur vindt het eerste Mamacafé plaats. Het thema van het eerste Mamacafé is voeding! De spreker begint om 10:30 uur. Het is niet verplicht om je van te voren aan te melden, maar het mag wel!
Wil je op de hoogte blijven van alles rondom het Mamacaféof heb je vragen, kom dan bij onze Facebookgroep via Facebook/bibliotheekzhd. Lijkt het je leuk om ons te helpen met het begeleiden en het bedenken van nieuwe thema's en activiteiten voor het Mamacafé? Laat het ons weten via de facebookpagina. De hulp van creatieve vrijwilligers is altijd welkom.

Mamacafé | Iedere tweede woensdagochtend van de maand | Meedoen is gratis en verplicht tot niets.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant