Deze ex-kater houdt van lekker rondrollen...
Deze ex-kater houdt van lekker rondrollen...

Laat Daantje schitteren in zijn voorstelling!

Actueel 413 keer gelezen

Daantje, een charmante, ietwat compacte, gecastreerde kater van 7 jaar oud. Met intens verdriet heeft zijn eigenaar hem afgestaan wegens ziekte en hem de zorg niet meer kon geven die deze lieve kater nodig heeft.

Bij zijn vorige eigenaar was hij enig kind en schitterde iedere dag weer in zijn eigen voorstelling 'rond rollen met Daantje'. Ook controleerde hij, zoals het een echte kater betaamt, dagelijks of het balkon nog wel katvrij was. Daan is ook wel in voor een spelletje en gezien zijn aanleg om snel wat gewicht erbij te krijgen is het aan te raden om dit ook dagelijks met hem te doen. Beweging is heel goed voor deze je-weet-wel kater.

"Wij zijn Daantje op dit moment natuurlijk nog beter aan het leren kennen maar tot nog toe heeft hij al aardig wat harten gestolen van onze mensen" vertelt een medewerker van de dierenbescherming. Deze grappige lieve speelse kater verdient een gezellig huis bij lieve mensen waar hij weer kan schitteren in zijn one-kater-show.

Nieuwsgierig? Stuur een mail naar kattenafdeling.spijkenisse@dierenbescherming.nl en vermeld hierin wat informatie over jezelf, woonsituatie, gezinssamenstelling, ervaring en wensen. Wie weet ligt Daantje binnenkort bij jou te rollen!

Of neem eens een kijkje op onze website https://www.dierenbescherming.nl/dierenasiel/dierenopvangcentrum-Spijkenisse

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant