Afbeelding

Helius richt vizier op bovenste plaatsen

Actueel 408 keer gelezen

Helius heeft zondagmorgen goede zaken gedaan in het treffen met Saturnus'72. De ploeg uit Hellevoetsluis wist ook dit duel met ruime cijfers te winnen, waardoor de bovenste plaatsen in het viezier komen voor Helius. Het werd in sporthal De Fazant 30-17 (14-6) voor de ploeg van John Geul. 

'Alles liep deze keer aan onze kant en dan zie je gewoon dat wij een prima ploeg hebben die tot heel erg veel in staat is. Dat stemde mij echt wel tevreden', was de eerste reactie van coach Geul na het duel. 

Alles gegeven
'Het ging vandaag snel, het ging gemakkelijk, verdedigend stond het als een huis. Het liep gewoon als een trein en zo willen wij het als staf graag zien. Dat het niet altijd kan, ligt ook aan de jeugdigheid van sommigen. Ik ben echt tevreden over de wedstrijd', besloot Geul zijn visie. De scores voor Helius kwamen van Joost Brouwer (3), Thijmen Bestebreurtje (3), Bas van den Heuvel (8), Daan Struik (5), Yannick Zwaan (6), Reinoud Bestebreurtje (2), Tom Hovenkamp (3) en Mitchell Prins (1). Zondag reist de ploeg af naar Zeeland voor het treffen met Orion/GSC. 

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant