Het betreft de onderdelen woningen in de buurt, woonomgeving, overlast van personen en vervuiling.
Het betreft de onderdelen woningen in de buurt, woonomgeving, overlast van personen en vervuiling.

Gemeenteraad bezoekt (gedeelte) Kooistee

Algemeen 585 keer gelezen

De gemeenteraad bezoekt woensdagavond 7 juni een gedeelte van de wijk Kooistee om een indruk te krijgen van deze buurt. De gemeenteraad vindt het belangrijk om meer verbinding te zoeken met inwoners van Hellevoetsluis, door persoonlijk met hen in contact te komen. Een manier om dit te doen is door zelf een buurt of wijk te bezoeken en kennis te nemen van de problematiek en in gesprek te gaan met inwoners.

Uit de leefbaarheidsmonitor 2016 komt een aantal onderdelen naar voren die beneden de gemiddelde score voor Hellevoetsluis uitpakken. Het betreft de onderdelen woningen in de buurt, woonomgeving, overlast van personen en vervuiling.

De gemeenteraad wil via de wijkwandeling een beeld krijgen van de huidige inrichting van de wijk en van de buurtsamenstelling.

De raadsleden zullen vanaf 20.00 uur tot ongeveer 22.00 uur de straten: Glasblazer, Steenhouwer, Koperslager, Koperslagerplein, Tinnegieter, Mandenmaker (1-15) en Schrijnwerker bezoeken.

Mocht u nog vragen hebben over dit bezoek kunt u contact opnemen met de griffier van de Gemeente Hellevoetsluis via tel 14 0181 of via griffier@hellevoetsluis.nl.



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant