Samen met 24 Kitchen nu kookinspiratie bij Plus Trommel
Samen met 24 Kitchen nu kookinspiratie bij Plus Trommel

PLUS Trommel sluit alliantie met 24Kitchen

Algemeen 887 keer gelezen

Hellevoetsluis – PLUS Trommel gaat nauw samenwerken met de kookzender 24Kitchen. De alliantie wordt zichtbaar op televisie, online en op de winkelvloer en gaat per 27-05-2017 van start.

Dat melden de twee partijen in een persbericht. 'De samenwerking zorgt ervoor dat 24Kitchen haar kijkers nu kan ontmoeten via de supermarkt van PLUS Trommel en biedt het de supermarktketen meer kookinspiratie op de winkelvloer door middel van recepten en workshops van de bekende 24Kitchen-chefs', aldus de twee partijen.

Mooie kansen door samenwerking
De samenwerking gaat vandaag van start. Volgens de twee partijen biedt de samenwerking mooie kansen. 'Het foodplatform 24Kitchen heeft nu de mogelijkheid mensen rechtstreeks te bereiken en te ontmoeten in de PLUS van ondernemer Cornelis Trommel. Zo wordt er ingespeeld op de behoeftes en interesses van de consument met relevante informatie en inspiratie.'

Volgens ondernemer Cornelis Trommel past de samenwerking goed in de weg die de formule is ingeslagen met de reclameleus 'Goed eten. Daar houden we van', die begin vorig jaar werd gelanceerd.

Koks gaan nieuwe receptenkaartjes maken
De samenwerking vindt niet alleen plaats tijdens events en online, maar ook op de winkelvloer. 'Ook worden er in verschillende supermarkten in Nederland kookworkshops gegeven, maken de chefs nieuwe receptenkaartjes en bieden zij ook via de onlinekanalen inspiratie met korte video's en artikelen.' Trommel is dan ook in zijn nopjes met de samenwerking. 'Samen maken we goed eten toegankelijk voor iedereen, of het nu om recepten, ingrediënten of inspiratie gaat.'

Speciale pagina op de website
Op de website www.plustrommel.nl is een speciale plek ingericht rond de samenwerking. De eerste video staat inmiddels online. Het gaat om een kookvideo van Estée Strooker, een van de koks van 24Kitchen.

24 Kitchen
24Kitchen is een van oorsprong Nederlands digitaal televisiekanaal dat zich richt op alles wat met eten te maken heeft. De zender is de enige Nederlandse foodzender.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant