Team Haarmode Marleen met Marleen, Marja, Astrid, Lonneke, Lindy, Lonneke en Daisy
Team Haarmode Marleen met Marleen, Marja, Astrid, Lonneke, Lindy, Lonneke en Daisy
ONDERNEMER VAN DE WEEK

Haarmode Marleen

Algemeen 1.724 keer gelezen

Oudenhoorn - Ruim 30 jaar geleden begon Marleen Keijzerwaard aan het bouwen van haar droom; ze opende haar eigen kapsalon aan de Ring in Oudenhoorn. Op dit moment bestaat het team van Haarmode Marleen uit zeven kapsters die met veel liefde en passie hun vak uitoefenen.

"We knippen een mooie coupe en leggen onze klanten graag in de watten; zo begint iedere knipbeurt met een ontspannen wasmassage. Door goed naar iemands gezicht te kijken wordt het haar zo geknipt dat de mooiste facetten van iemands gezicht naar voren komen. Vakkennis, kniptechnieken, hairstyling, mooie haar producten en het volgen van trends zijn daarbij essentiële voorwaarden zodat iedere klant tevreden de deur uit gaat.

Creatieve talenten
"Ik kan echt zeggen dat wij een ontzettende leuke klantenkring hebben. Er zijn klanten die al vanaf de opening van de salon bij ons komen. En onze klantenkring breidt zich nog steeds uit", vertelt Marleen Keijzerwaard. Nu Marleens kinderen (bijna) op eigen benen staan heeft zij meer tijd om zich steeds verder te ontwikkelen binnen haar vakgebied en haar creatieve talenten binnen de kapsalon, maar ook voor het verenigingsleven in Oudenhoorn, verder te benutten.

Huid & Haar
De twee succesvolle verzorgende pijlers van Haarmode Marleen zijn CurlSys en Huid & Haar. Het hele team volgt zoveel mogelijk cursussen binnen deze twee specialismen. Marleen volgt zelf nog eens extra verdiepingscursussen. "Ik vind het fijn echt iets te kunnen betekenen voor een klant. Het is mooi om iemand die last heeft van ernstige roosklachten of haaruitval te helpen." Haaruitval en roos worden vaak veroorzaakt door stress met een speciale kuur kan het haar weer gezond worden. "

Haarverzorgingsformule
De salon werkt met plantaardige derma-cosmetische producten van René Furterer. Het zijn effectieve, als medicijn geteste, producten die steeds verder doorontwikkeld worden. Voor elk haartype is er een passende haarverzorgingsformule. " Wij werken al 23 jaar met deze producten. Het is fijn als klanten weer gelukkig en tevreden zijn met hun haar."

Specialist voor krullen én steil haar
Twee jaar geleden heeft de salon het hoogste niveau behaald van de unieke CurlSys-knipmethode. Hierdoor mag Haarmode Marleen zich CurlSys Mastersalon noemen. Alle kapsters hebben cursussen gevolgd om de Curlsys-kniptechniek in de vingers te krijgen.

Veerkracht en volume
"Mensen met krullen zijn vaak angstig om naar de kapper te gaan. CurlSys is een techniek waarbij, met een speciale schaar, het haar op een tweehandige manier in bundels geknipt wordt. Krullen krijgen hierdoor meer veerkracht en volume waardoor het haar weer prachtig valt", legt Marleen uit. Overigens is deze knipmethode is niet alleen geschikt voor krullend haar ook steil haar krijgt meer volume en beweging als het met de CurlSys methode wordt geknipt. Daardoor is het ook bijzonder geschikt om dun haar weer meer volume en een mooie coupe te geven.

Kijk voor meer informatie en de openingstijden op www.haarmodemarleen.nl of op de Facebookpagina van de kapsalon.

Haarmode Marleen
Ring 50
Oudenhoorn
0181 - 461985

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant