Foto: Theo van Kralingen
Foto: Theo van Kralingen

Hellevoetsluis aast op dikke revanche tegen RCL

Algemeen 291 keer gelezen

Hellevoetsluis- Hellevoetsluis heeft zich een slechte uitgangspositie bezorgd inzake promotie naar de eerste klasse door de eerste nacompetitiewedstrijd tegen RCL met 1-3 (0-1) te verliezen. 'Het zal tegen deze goede ploeg heel moeilijk worden om de finaleronde te bereiken', erkende trainer Edwin de Koning de kracht van de club uit Leiderdorp.

'We hebben tegen een rijpere ploeg terecht verloren, maar we geven het beslist niet op. We hadden in onze thuiswedstrijd iets meer moeten brengen, kregen in de eerste helft drie goede kansen (Victor Hartog en Ken Luyendijk 2 keer, DR) om op voorsprong te komen, maar waar wij verzaakten daar scoorde RCL vlak voor rust vanuit het niets de 0-1,' Hellevoetsluis kreeg vervolgens vlak na rust de 0-2 om de oren. 'Daarna hebben we er alles aan gedaan om dichterbij te komen, maar lieten de talrijke kansen (Onur Furuncu, Ken Luyendijk, Dave Mierop en Charlo Hassell, DR) om op 2-2 te komen liggen. De verwachtte tegentreffer kwam ook en wel van Victor Hartog, maar we vergaten daarna door te drukken. De 1-3 was de nekslag. Met 1-2 had het nog gekund, nu wordt de stap naar de eerste klasse nog een zware missie.' Hellevoetsluis speelt dinsdagavond om 19.00 uur in Leiderdorp de return tegen RCL.
Hellevoetsluis: Deshney Hoornweg, Vincent Mast (46. Charlo Hassell), Remon Haze (81. Kevin Barendregt), Oner Tsang A Jong, Onur Furuncu; Victor Hartog, Ken Luyendijk, Armin de Rooij; Dave Mierop, Frenk van Gelderen, Serkan Yavuziygitoglu.

Foto:Theo van Kralingen
Foto:Theo van Kralingen
Foto:Theo van Kralingen
Foto:Theo van Kralingen
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant