Hellevoetsluis erkent meerdere in kampioen Heerjansdam

Algemeen 441 keer gelezen

Hellevoetsluis- Hellevoetsluis is er na de stunt tegen Nieuwenhoorn niet in geslaagd om met een nieuwe stunt Heerjansdam van het kampioenschap af te houden. De Hellevoeters verspeelden de kampioenskansen door in een rechtstreeks gevecht met 1-2 (0-2) het onderspit te delven.

'We hebben na een slechte eerste helft in de tweede helft alles gegeven om de wedstrijd na de 0-2 achterstand te doen kantelen', stelde de enigszins teleurgestelde trainer Edwin de Koning. 'We hebben drie keer gescoord, maar twee van de drie doelpunten werden ten onrechte vanwege buitenspel afgekeurd. We hadden in de eerste helft teveel respect voor Heerjansdam. Kennelijk hadden wij de kampionsstress in de benen. Het had in de eerste helft evengoed al 0-4 kunnen staan, maar in de tweede helft hadden we qua kansen met 5-2 moeten winnen. Al met al is Heerjansdam de enige club die ons zes punten afhandig heeft gemaakt, dus zijn zij de terechte kampioen. Het is jammer, want we hadden bij een overwinning heel goede zaken kunnen doen, hadden we samen met Heerjansdam bovenaan gestaan. Zaterdag gaan we ons in de slotwedstrijd bij Spirit opladen voor de promotiecompetitie.' Deshney Hoornweg stond met een lange uittrap aan de basis van de tegentreffer, die via het hoofd van de verdediger in het doel plofte.
Hellevoetsluis: Deshney Hoornweg; Vincent Mast, Rémon Haze (70. Charlo Hassell), Öner Sang-A-Jong, Onur Furuncu; Sander van Pelt (46. Armin de Rooij), Frenk van Gelderen, Ken Luyendijk; Serkan Yavuziygitoglu (78. Morris Gelderland), Victor Hartog, Dave Mierop.