Foto: Theo van Kralingen
Foto: Theo van Kralingen

Nieuwenhoorn nog drie punten verwijderd van Heerjansdam

Actueel 512 keer gelezen

Nieuwenhoorn- Nieuwenhoorn heeft met een fraaie 3-1 (3-0) overwinning tegen concurrent Piershil uitstekende zaken gedaan nu koploper Heerjansdam niet verder kwam dan een 3-3 gelijkspel tegen Alexandria '63 en ook Hellevoetsluis en Pelikaan verloren van respectievelijk BVCB (2-1) en Spirit (4-0).

Er werd dan ook een klein feestje gevierd in het clubgebouw onder aan de Rijksstraatweg. 'Betere zaken kun je in één weekend haast niet doen', stelde voorzitter Gerry Daalhuisen zich uitermate tevreden met het feit dat Nieuwenhoorn op drie punten is gekomen van koploper Heerjansdam. 'Natuurlijk hebben we nog even te gaan.' De formatie van trainer Steef Buijs was oppermachtig tegen een zwaar gehavend Piershil, dat het ook nog eens moest stellen zonder zijn topscorer Geert Bakker. Tom Sleeuwenhoek zette de thuisclub na een fraaie aanval al na een kwartier op 1-0. Jordy Braber rondde vervolgens een combinatie af met Sevket Kasaroglu (2-0) en Danny Kraijema stond op de goede plaats om een gekeerd schot van Brandon Nooitmeer in de rebound binnen te tikken: 3-0. 'Het had wel 8-0 kunnen zijn, maar de keeper blonk uit bij Piershil.' Nieuwenhoorn moest het stellen zonder Brain Smits en de geschorsten Corly Bazoer en Oussama Nahri. Jan Tuitel maakte na een lange blessure zijn rentree in de hoofdmacht. Nieuwenhoorn speelt aanstaande zaterdag in Ouderkerk aan den IJssel tegen Spirit.
Nieuwenhoorn: Wouter Bloothoofd; Merijn Wolters, Danny Kraijema, Regillio van Buuren, Steven Pieternella; Jan Tuitel, Jordy Braber, Brandon Nooitmeer; Sevket Kasaroglu (80. Wouter Besters), Ayton Lima Silva (70. Ayrton Verlaan), Tom Sleeuwenhoek (80. Jeffrey Burger).

Foto: Theo van Kralingen
Foto: Theo van Kralingen
Foto: Theo van Kralingen
Foto: Theo van Kralingen
Foto: Theo van Kralingen
Foto: Theo van Kralingen
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant