Afbeelding

HC Voorne niet verder dan gelijkspel tegen Pelikaan

Actueel 239 keer gelezen

Roosendaal- De hockeysters van HC Voorne hebben in Roosendaal twee dure punten laten liggen tegen Pelikaan. De Hellevoetsen verspeelden twee dure punten aan de hekkensluiter in de derde klasse B.

'Het was vreselijk, gewoon niet leuk om onder dubieuze omstandigheden te moeten spelen', doelde coach Caroline van Nieuwenhuijze op de discutabele leiding van één der scheidsrechters. 'We kregen een strafbal tegen omdat onze keepster (Eveline Breur, DR) volkomen volgens de regels met een sliding de bal verdedigde. Tot ieders verbazing gaf de scheids een strafbal. Dezelfde scheidsrechter wilde bij 1-1 weer een strafbal geven, maar hij werd teruggefloten door zijn assistent, anders hadden we de wedstrijd gewoon verloren. Dat neemt niet weg dat wij ver beneden ons kunnen hebben gespeeld. De passing was niet goed, nogal slordig. We zijn vervolgens de hele tweede helft in de aanval geweest, maar lieten zo 'n vier vijf kansen onbenut om de wedstrijd in het slot te werpen. Frederique Faassen scoorde de gelijkmaker. We probeerden door te drukken, maar de scheidsrechters haalden het ritme onnodig veel uit de wedstrijd. De leiding heeft de hele dag verziekt, maar het vervelende is dat je dit nog moet accepteren ook. Bij sommige clubs denken zij dat we gaan voor het kampioenschap, maar een feit is dat deze jonge ploeg in opleiding is.' De HC moest het in Roosendaal stellen zonder Marjolein Mens, de zieke Brittney Hoogerwaard en de eveneens zieke Merel Geilvoet. Daar tegenover speelden de A-juniores Floortje van Heukelem en Suzanne Ravenschlag. HC Voorne speelt aanstaande zondag aan de Boerseweg tegen staartclub Zevenbergen.
HC Voorne: Eveline Breur; Joyce Homburg, Annelies van der Jagt, Marloes Ravenschlag, Melissa van Keulen; Sophie Schinkel, Frederique Faassen, Emma Westerhof; Joleyne de Bruijne, Shaquille Warren, Naomi Streefkerk. Floortje van Heukelem en Suzanne Ravenschlag kwamen ook in actie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant