Nieuwenhoorn haalt uit tegen OVV

Actueel 172 keer gelezen

Nieuwenhoorn- Zaterdagtweedeklasser Nieuwenhoorn heeft op het sportcomplex aan de Rijksstraatweg met een 3-0 (2-0) overwinning tegen OVV flink uitgehaald.

De formatie van trainer Steef Buijs gaf de kersverse zondag eersteklasser uit Oostvoorne in de strijd om de KNVB-beker een lesje in effectiviteit. Waar de bezoekers enkele goede kansen lieten liggen via onder andere ex-Nieuwenhoornaar Tom Klassen, daar sloegen Ailton Lima Silva en Jordy Braber voor rust genadeloos hard toe: 2-0. Na de rust drongen de bezoekers weliswaar wat aan, maar echt in de problemen zijn de zwart witten nooit gekomen. Ayrton Verlaan wierp de wedstrijd in het slot door met zijn treffer de eindstand op 3-0 te bepalen. Nieuwenhoorn bekerde gisteravond tegen Serooskerke, maar bij het ter perse gaan van dit blad was de uitslag nog niet bekend. De Zwart Witten spelen aanstaande zaterdag in Brielle om 14.30 uur tegen zaterdageersteklasser Brielle. Tweedeklasser Hellevoetsluis verpletterde aan de Brielsestraatweg OHVV met 6-1 (2-1). Ken Luyendijk, Davy Mierop (3 keer), Patrick Struijk en Onur Furuncu scoorden voor de Hellevoeters. David Keijzerwaard redde de eer. Hellevoetsluis speelt aanstaande zaterdag in en tegen Zuidland (14.30 uur) en OHVV komt om 17.00 uur aan de Eeweg uit tegen De Meeuwen.