Afbeelding

Kriebels bij organisatie reünie Witte School

Actueel 735 keer gelezen

Hellevoetsluis - De reünie komt dan ook steeds dichterbij. Op de kop af nog 59 dagen en de eerst 125 aanmelding zijn een feit. En gezien het enthousiasme van diverse oud-leerlingen zullen er zeker nog vele volgen.

Mocht je les hebben gehad op De Witte School (de vroegere OLS1) op de kleuterschool, lagere school of de MULO in Hellevoetsluis, dan is inschrijven voor de reünie mogelijk t/m 12 mei 2019 via het inschrijfformulier wat te vinden is op de website: www.stichting-de-witte-school.nl. De inschrijving is definitief wanneer de betaling is overgemaakt op het rekeningnummer: NL62 INGB 0007 7835 42. Pas dan kun je je naam terugvinden op de deelnemerslijst. Mochten er problemen zijn bij het aanmelden neem dan contact op via 0181-755250.

Ter ere van de reünie is de organisatie een loterij gestart waar mooie prijzen mee te winnen zijn. De verkoop is in volle gang en wethouder Hans van der Velde zal tijdens de reünie de trekking verzorgen. Prijswinnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht. Mocht je mee willen helpen met de verkoop van de loten, neem dan even contact op via 0181-755250.

Heb je herinneringen aan De Witte School deel ze via: info@stichting-de-witte-school.nl en je maakt kans om samen gids Michiel de Ruyter geschiedenis van Hellevoet in te duiken.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant