Afbeelding
Archieffoto: Theo van Kralingen

Hockeyers HC Voorne doen uitstekende zaken

Actueel 300 keer gelezen

Drunen- De hockeyers van HC Voorne hebben de cruciale degradatiewedstrijd in de tweede klasse B in en tegen Drunen met 4-5 (2-3) gewonnen. De Hellevoeters bezetten met een marge van 6 punten op Drunen de tiende plaats.

'Wij moesten winnen, broodnodig ook om ons in veiligheid te stellen', stelde de opgeluchte, grijzer geworden coach Gidius Lankhorst. 'We waren de hele wedstrijd beter, maar toen Drunen van 2-5 terug kwam tot 4-5 werd het nog heel spannend, maar we hebben het als een sterk collectief gehouden.' HC Voorne begon met treffers van Glenn Rosenquist en Lucas Waardenburg, die een geweldige scoop van Robert Felling meteen verlengde naar 0-2, voortvarend aan de wedstrijd. 'Er heerste vooral bij Drunen een opgefokte sfeer. Wat wij goed deden was met veel energie gewoon rustig blijven hockeyen.' Robert Felling liep na een botsing een wond boven de wenkbrauw op, maar heeft de wedstrijd met een tulband op zijn hoofd gewoon uitgespeeld. De overige treffers kwamen van Dejan Willems, Ritchie Keemink en Robert Felling (foto), die de enige strafcorner omzette in een treffer. 'We kunnen ons zondag tegen Shot definitief veilig spelen.'

HC Voorne: Arie Akbari, Kevin van Rossen, Stijn Verburg, Dyon van den Berg, Stan Levels; Dejan Willems, Ritchie Keemink, Robbert Felling, Sebastiaan Baanen; Glenn Rosenquist, Lucas Waardenburg. Sybrand Bijkerk en Django de Jong kwamen ook in actie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant