Afbeelding

Hè gezellig, het is weer Burendag!

Actueel 518 keer gelezen

Tijdens Burendag draait alles om persoonlijke contact. Doe mee met de Burendag aanstaande zaterdag 22 september en kom gratis 'een bakkie doen' in het Cultuurhuis of bij een van vele andere projecten in Hellevoetsluis. En neem iedereen mee die je mee wilt nemen.

Ontmoet de buurtverbinders van Hellevoetsluis in het Cultuurhuis en help hen om onze stad een fijne plek voor iedereen te maken. Je kunt hier gezellig kletsen, nieuwe mensen ontmoeten, maar ook mensen helpen. Zo komt ook Inloophuis Entrada op bezoek, om een steuntje in de rug te bieden aan Hellevoeters met kanker en wie direct met kanker te maken heeft.

Mega Lego toren
Kom met de kinderen uit jouw straat een mega Lego toren bouwen, maar een kasteel of een robot mag natuurlijk ook. Er is hartstikke veel Lego, genoeg voor iedereen! Ook wordt er voorgelezen en kun je daarna een mooie kaart knutselen. Want niets is leuker dan een zelfgemaakt kaartje krijgen, toch?

Er is de hele dag genoeg te doen voor jong en oud. Dat is natuurlijk een mooie gelegenheid om het Cultuurhuis en de buren te leren kennen. En woon je niet in de buurt dan zijn er volop leuke workshops waar je aan mee kunt doen en waar je je buren een plezier mee kunt doen. Het Fijnjetezienterras en Inloophuis Entrada, waar je alles kunt vragen en niets moet hebben ook hun balies in het Cultuurhuis.

Het Repaircafe is er voor al die lastige klusjes op de naaimachine of de kapotte stofzuiger, doe een spelletje bij de spellenclub Orange Dwarf en laat het schilderijtje en of dat oude servies van je oma gratis taxeren bij het Venduhuis. De muzikale omlijsting voor de Burendag wordt door De Pameijer showband verzorgd. Het Cultuurhuis is geopend vanaf 10.00 uur tot 's middags 16.00 uur, kom gezellig langs. Meer info op www.fijnjetezien.nl

Het cultuurhuis is op Burendag geopend van 10.00 tot 16.00 uur, maar het komende weekend veel meer activiteiten in het kader van de jaarlijkse Burendag.
 

Meer Burendag!

21 september
Aankleden van het Terras, Eik 68 van 12.00 tot 16.00 uur

Voor de buren! Kinderboerderij de Kerkestee 13.00 tot 15 uur

22 september
Opfleuren en buurt BBQ - bij het Multi-Cultureel Centrum, Moriaanseweg-West 2 van 11.00 tot 18.00
Buurt BBQ en leuke activiteiten Ploegschaar 13, 't Ommetje 10.00 uur tot 19.00 uur
Saamhorigheid Versterken -Opzoomerlaan13, 14.00 -23.00 uur
Vlindertuin, Bremstraat 3, 10.00 -17.00 uur

23 september
Straatfeest Pauwoog 11.00- 19.00 uur

>

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant