Afbeelding
Foto: Lyuda Stinissen

Startersmarkt voor alle startende ondernemers

Actueel 279 keer gelezen

Het opstarten van een bedrijf is populair in Zuid-Holland. Meer dan de helft van alle startende ondernemers komt uit Noord- of Zuid-Holland of Noord-Brabant, zo blijkt uit cijfers van het CBS (CBS). Een goede reden dus om een startersdag Drechtsteden neer te zetten, in het stadion van FC Dordrecht. Tijdens de avond spreekt technisch directeur Peter Drijver de ondernemers toe.

In samenwerking met Rabobank en Interpolis organiseert Startersdagen.com op donderdag 4 oktober een gratis ondernemersdag in het stadion van FC Dordrecht. Tijdens een gevarieerd programma kunnen (startende) ondernemers terecht op de startersmarkt waar vele bedrijven staan en diverse seminars en workshops volgen. Ook voor bedrijven die al wat langer bestaan is het interessant om de avond te bezoeken.

Peter Drijver (technisch directeur FC Dordrecht) spreekt de ondernemers halverwege de avond toe om hen voor te bereiden op het ondernemerschap. Hij neemt de bezoekers mee in zijn dagelijkse leven waarin hij leiding geeft binnen FC Dordrecht en welke facetten daarvan ook van toepassing zijn op het bedrijfsleven.

Jubileumeditie 
Het belooft een bijzondere startersdag te worden, want het is Startersdagen.com haar 50e startersdag. Reden voor een feestje!

Aanmelden
Aanmelden is gratis en mogelijk via www.startersdagen.com/drechtsteden2018. Daar staan ook alle aanwezige partijen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant