Afbeelding

Wij zijn op zoek naar een Medewerker Telefonische Acquisitie!

Actueel 749 keer gelezen

Wil jij als Parttime Medewerker Telefonische Acquisitie aan de slag bij een snelgroeiende organisatie met 20 wekelijkse nieuwsbladen, 25 nieuwssites, een online drukwerkplatform en een online marketing tak?

Ben jij doelgericht en ligt je focus op klanttevredenheid? Ben jij een doener die het leuk vindt om klanten te overtuigen en ben je niet bang om de telefoon op te pakken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?
Als Medewerker Telefonische Acquisitie ben je samen met de andere medewerkers van team Groot Hellevoet mede verantwoordelijk voor het commercieel succesvol maken van specials in onze nieuwsbladen en op onze nieuwssites. Alsook voor lopende projecten zoals de samenwerking met het vacatureplatform Talent-gezocht.nl. Je werkt nauw samen met de media adviseurs en collega's van de afdelingen redactie, vormgeving en administratie.

Ben jij een teamplayer met een flinke dosis lef?
Om succesvol te zijn in deze functie vragen wij van jou een MBO werk- en denkniveau met een commerciële achtergrond en minimaal 2 jaar werkervaring. Je hebt natuurlijk ervaring in het commercieel succesvol maken van projecten. Je bent een teamplayer met lef. Je bent klantgericht, communicatief sterk, je kunt mensen overtuigen en je bent creatief in het denken in oplossingen. Na een aantal afwijzingen op een rij ben je in staat om het daaropvolgende gesprek weer overtuigend en positief in te gaan. Je weet de kracht en het bereik van geprinte media alsook online media op waarde te schatten.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een mooie kans om een bijdrage te leveren aan onze groeiende organisatie. Je gaat werken in een informele en enthousiaste werkomgeving vanuit ons kantoor in Hellevoetsluis en hebt een functie met veel vrijheid en de verantwoordelijkheid voor je eigen projecten. Je ontvangt een marktconform salaris, een laptop, een mobiele telefoon en je werkt met moderne software (Pubble) en een bijbehorend content management systeem.

Enthousiast geworden?
Pak jij de kans om voor 'Groot Hellevoet Uitgeverij' aan de slag te gaan als Medewerker Telefonische Acquisitie? Dan ontvangen we graag jouw cv en motivatiebrief, waarin je uitlegt waarom wij jou moeten leren kennen. Solliciteren kan bij Frank van der Sman via frank@telstar-uitgeverij.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant