Afbeelding
Foto: Wil van Balen

Cultuurhuis vierde vrijdag zijn 1e verjaardag!

Actueel 597 keer gelezen

Vrijdag 16 februari vierde het Cultuurhuis Nieuwe Veste zijn 1e verjaardag samen met alle partners die op dit moment gehuisvest zijn in het Cultuurhuis: Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta, Ipse de Bruggen, Linq Media, Muziekschool Voorne en Theater Twee Hondjes met een heel leuk gezellig feestje voor iedereen.

De hele dag was er een gevarieerd programma voor jong en oud waarbij ook de wethouders en de burgemeester aanwezig waren. De hele dag was er bijzonder straattheater in het Cultuurhuis en 's avonds zorgde Vuile Huichelaar voor een feestje in het theater.Veel Hellevoeters lieten het zich geen twee keer zeggen en wilden dolgraag weten of hun kunst kitsch was of misschien toch wel echte kunst. Deskundige en gecertificeerde taxateurs van Vendu Notarishuis gaven kosteloos advies geven over de meegebrachte voorwerpen zoals schilderijen, zilver en juwelen.

Ook aan de allerjongsten was natuurlijk gedacht. De hele dag kon er gespeeld worden in de Muziekspeeltuin van Tutti Timbre, waar iedereen, maar voornamelijk kinderen, lekker zelf muziek konden maken. Daarnaast werd er voorgelezen door een echte voorleesoma. Verschillende prentenboeken kwamen voorbij en samen met de voorleesoma's kon er ook nog gezellig geknutseld worden.

De vrolijke dames van Theatertuin Voorne waren aanwezig voor een niet al te serieus praatje. En de Nederlands en Wereldkampioene Levend standbeeld kroop in de huid van een bijzondere stewardess. Deze stewardess met een ietwat merkwaardige kijk op serviceverlening en een eigen gebruiksaanwijzing wist velen te verassen. Natuurlijk was ook De Culturele Apotheek aanwezig; liefdesverdriet en ander hartzeer kon worden opgelost met een gepersonaliseerd boekenrecept.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant