Afbeelding

Petitie Metrolijn

Actueel 2.564 keer gelezen

Tim Sekac, een 19-jarige Amsterdamse student heeft een groot passie voor het spoor trein, tram en metro verkeer voor beter Openbaar Vervoer. En is absoluut tegen het aanleggen van nieuwe snelwegen, en daardoor dus meer milieuvervuiling. Hij zet zich in om op verschillende locaties in Nederland het openbaar vervoer te verbeteren.

Tim denkt ook voor het eiland Voorne-Putten een oplossing te hebben bedacht. Vroeger hadden al die plaatsen als: Hellevoetsluis, Rockanje, Oostvoorne en Brielle een rechtstreekse tramverbinding met Rotterdam. Nu Voorne-Putten dat helaas al jaren niet meer heeft moet iedereen eerst met de auto of bus naar Spijkenisse, en daar op de metro overstappen om zo verder naar Rotterdam te kunnen.

"Ik vind dat dat beter moet, en beter kan! en daarom heb ik deze petitie opgericht: Trek Rotterdamse metro door op het eiland Voorne-putten - Petities.nl. Dit is een petitie die verzoekt om twee Rotterdamse Metrolijnen door te trekken op het eiland Voorne-Putten. Inmiddels hebben 475 mensen uit Rotterdam en Voorneputten de petitie van Tim ondertekend. Met 1.000 ondertekeningen kan Tim de petitie overhandigen aan onder meer de Metropoolregio, RET en de provincie Zuid-Holland.  www.petities.nl/voorneputten

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant