Afbeelding

Vlotbrug in evenwicht met Vierpolders

Actueel 365 keer gelezen

 FC Vlotbrug heeft zich met een 1-1 (1-1) gelijkspel tegen Vierpolders enerzijds tekort gedaan, maar kwam in het laatste kwartier enkele keren goed weg.

'Ik had vooraf gehoopt tegen Vierpolders stappen te zetten', gaf trainer Tom Larssen aan niet geheel tevreden te zijn met het resultaat. 'We hadden in het eerste uur het beste van het spel, kregen ook enkele kansen om op voorsprong te komen, maar na een kwartier kwam Vierpolders voor het eerst in de zestien en was het raak. Het was overigens een onrustige wedstrijd, maar gelukkig maakten we na een halfuur spelen weer gelijk (Siméon Seghers, DR). We zijn in het laatste kwartier een paar keer goed weggekomen. De keeper (Jeremy Verschoor, DR) pakte nog een goede bal. Al met al heeft de ploeg hard gewerkt.

Qua voetbal zit het er wel in, maar het komt er nog niet uit. Om mee te doen moet je in deze afdeling een goede serie van vier wedstrijden neerzetten.' In de voltallige selectie van FC Vlotbrug ontbrak de geschorste Evan Gomes Soares. De FC gaat zaterdag op bezoek bij Poortugaal.

FC Vlotbrug: Jeremy Verschoor; Timo Buijs, Bram Scheringa, Noël Bravenboer, Sander de Reus; Simeon Seghers (62. Jordy van der Kooij), Sjors Allersma, Bart Bergwerff; Clint van de Veerdonk (70. Ilmer Unger), Rick Eldering, Gijs Vermeer.

Foto's: Theo van Kralingen

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant