Afbeelding

Nieuwenhoorn zal na Feyenoord moeten oogsten

Actueel 546 keer gelezen

Nieuwenhoorn is er met een 2-4 (1-1) nederlaag tegen het ongenaakbare en zeer ambitieuze Sportclub Feyenoord niet in geslaagd om voor een stunt te zorgen, maar het spel bood veel optimisme om te overleven in de eerste klasse.

'De nederlagen tegen Feyenoord en Brielle hebben we ingecalculeerd, maar we hebben de blamage tegen Brielle meer dan goed gemaakt tegen Feyenoord', loofde teammanager Richard Venneker het goede spel van Nieuwenhoorn. 'We hebben ons goed herpakt en hadden met een beetje geluk een punt aan de wedstrijd tegen Feyenoord overgehouden.'

Nieuwenhoorn nam door Remon Luksch zelfs met 1-0 de leiding. 'Feyenoord heeft natuurlijk een heel goede ploeg, we kwamen dan ook onder zware druk te staan, maar het arbitrale trio maakte er een potje van, waren kennelijk onder de indruk van het "grote" Feyenoord. Feyenoord kreeg na de rust een strafschop cadeau.' Nieuwenhoorn verwerkte de tegenslag en kwam na een blunder van de keeper door Dimitri Gomes Almeida zelfs weer op gelijke hoogte: 2-2. Nieuwenhoorn kon niet meer dan tegenhouden, maar vocht na de 2-3 toch nog terug voor de 3-3. De 2-4 was het slot in de wedstrijd. 'Als we deze lijn doortrekken moet het goedkomen.' De eerste uitdaging van de laatste veertien wedstrijden is VVGZ in Zwijndrecht.

Nieuwenhoorn: Wouter Bloothoofd; Merijn Wolters, Frank Molendijk, Kenny Lopes Cruz, Danique Wolters; Jan Tuitel; Brandon Nooitmeer, Breuklin Almeida; Dimitri Gomes Almeida, Ailton Lima Silva (80. Corly Bazoer), Remon Luksch (70. Tom Sleeuwenhoek).

Foto's: Theo van Kralingen

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant