Afbeelding

Spannende dag voor de Acro-teams van KDO-Sport

Actueel 835 keer gelezen


Acht van de negen Acroteams hebben hun tweede plaatsingswedstrijd voor de districtsfinale geturnd. 
Voor één team was het extra spannend omdat zij in de eerste wedstrijd het punten limiet niet had gehaald. De andere teams hadden in deze wedstrijd de gelegenheid om hun score van de vorige wedstrijd te verbeteren.

Esra van der Linden en Elaysha van der Sluijs turnden een bijna foutloze oefening en werden beloont met een score van 23,780 en veroverden de eerste plek. Bonnie de Jonge en Samantha van der Meer hadden het begin van hun oefening aangepast en dat was duidelijk zichtbaar in hun score van 23,030 waardoor ze op de derde plaats wisten te komen en met een bronzen medaille naar huis gingen. Het derde senior damespaar Emily Geraci en Noni Vrieze wist hun score van de eerste plaatsingswedstrijd te verbeteren en zich ook te plaatsen voor de districtsfinale in Monster op 10 maart.

De junior damesparen hadden allemaal in wedstrijd één de limiet van 19,500 gehaald, dus deze wedstrijd was vooral om hun scores te verbeteren. Melanie Pierse en Laura Montbrun waren daarin succesvol en behaalden de derde plaats. Senna Verheul en Marit Pietjouw, Fenne Kolbeek en Ilva de Rooy en Beau van der Stel en Eden van der Eijk turnden mooie oefeningen en gaan ook door naar de districtsfinale. Het vijfde juniorenteam Lisanne van der Meer en Sofie de Jong was ook in de eerste wedstrijd al geplaatst, maar hun wedstrijdseizoen eindigde abrupt door een gebroken been bij top Sofie de Jong. Damesgroep Renske Gorissen, Suzanne Pierse en Lianna Ruisch van KDO-sport wist voor derde keer op rij goud te veroveren.

 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant