Afbeelding

Spannende tijd voor de Waag eindigt met positief nieuws

Actueel 3.202 keer gelezen

De combinatie van de lunchroom de Waag en kapsalon Knappe Koppe is een succes. Dit is bewezen het afgelopen jaar op een unieke locatie in onze gemeente waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat.

Maar per 9 oktober trok de huurder de stekker eruit. Totaal onverwachts en tot grote droefenis van vaste klanten. Meteen begon de zoektocht naar een partij die het succesvolle concept voort wilde zetten en menig vaste klant leefde via Facebook mee met het wel en wee van de Waag en gastheer Koen Harsma.

Koen blijft!
Uiteindelijk kwam het verlossende woord en kan bekend gemaakt worden dat De Waag binnen enkele weken weer haar deuren weer zal openen en Koen weer als vanouds zijn gasten kan verwelkomen in het zelfde, vertrouwde pand. Vanaf 1 november - of zoveel eerder als mogelijk - is iedereen weer van harte welkom. Het maatschappelijke karakter blijft bestaan en het streven is om met de vrijgezellenborrel volgende maand weer te starten. Ook tijdens de lichtjesavond op 15 december zal de Waag haar steentje bijdragen.

Collega Wendy Dikken draagt de Waag een warm hart toe en heeft Koen een plek aangeboden bij de eerst volgende BarBorrel. Daarbij zal 15% van de omzet naar Koen gaan voor zijn startkapitaal. Koen draait de Barborrel samen met Tineke Kap van de Vrijgezellenborrel

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant