Wil jij de gastvrijheid van Hellevoetsluis laten zien?
Wil jij de gastvrijheid van Hellevoetsluis laten zien?

Vestingdagen zoekt nog gastvrije vrijwilligers.

Actueel 568 keer gelezen

Tijdens de Vestingdagen zullen veel deelnemers vanuit het hele land naar de Vesting komen om hun plekje op het evenement in te nemen. Tijdens de opbouw- en aanrijtijden is het even flink spits en is het van belang dat deelnemers naar de juiste plek worden geleid. Zo voorkomen we een hoop ergernis.

De organisatie van Vestingdagen zoekt nog vrijwilligers om deze deelnemers op te vangen en hen naar de juiste plek te sturen. Deelnemers hebben een doorrijkaart met daarop al wat informatie, dus het gaat om de laatste "meters". We heten hen natuurlijk graag zo persoonlijk mogelijk van harte welkom in de Vesting van Hellevoetsluis.

Voor welke dagen en tijden zoeken we deze gastvrije vrijwilligers? Vrijdag van ±10.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 07.00 tot 10.00 uur en zondag vanaf 08.00 tot 11.00 uur.

Wil jij de gastvrijheid van Hellevoetsluis laten zien? Meld je dan aan via info@vestingdagen.nl, onder vermelding van je naam, contactgegevens en wanneer je beschikbaar bent. Voor de vrijwilligers verzorgen wij natuurlijk wat te eten & drinken, krijg je een Vestingdagen-T-shirt en op zondagavond is er een BBQ voor vrijwilligers. Last but not least, maak je deel uit van een enthousiaste groep mensen!

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant