Afbeelding

Summerschool in het Cultuurhuis

Actueel 448 keer gelezen

Deze zomer kunnen kinderen vanaf 6 jaar terecht in Cultuurhuis Nieuwe Veste voor de Summerschool! Elke woensdagmorgen en vrijdagmorgen (van 9:30 uur en 12:00 uur) kunnen kinderen meedoen met een interessante workshop, creatieve les of sportief programma.

Voor de kinderen die pas laat, of helemaal niet op vakantie gaan, biedt Cultuurhuis De Nieuwe Veste op de woensdag en vrijdag gezellige en gratis manieren om op een leuke manier bezig te zijn

Koekjes bakken, vloggen, film kijken, een workshop straatfotografie en nog veel meer! Er is voor iedereen wat te doen. Trommel al je vriendjes en vriendinnetjes op en maak er met elkaar een gezellige ochtend van!

Informatie en aanmelden: www.leerenbeleef.nl of aan de balie in de Bibliotheek.

Vrijdagmorgen 21 juli is er Lego-mania
De foyer van Cultuurhuis Nieuwe Veste ligt vrijdag 21 juli vol met Lego! Met elkaar gaan we eerst nadenken over de ideale stad. Wat moet er allemaal in een stad aanwezig te zijn om prettig te kunnen wonen? Huizen en straten natuurlijk! Maar wat dacht je van speeltuinen, sportvelden en …….nog veel meer. Alle plannen die we met elkaar maken zetten we om in een echte stad van de toekomst.

Doorspelen?
Heb je na afloop van de Summerschool nog geen genoeg van het spelen met Lego? Geen probleem, want de Lego blijft ook de hele middag in de Foyer liggen!

Woensdagmorgen 26 juli – Muzikale Woensdag
Op de Muzikale Woensdag wordt de Summerschool verzorgd door een docent van Muziekschool Voorne. Eerst gaan we aan de slag met het leren lezen van muzieknoten. Dat lijkt heel moeilijk…..maar zeker weten dat je het snel onder de knie hebt!

Na een korte pauze komen de muziekinstrumenten voor de dag! Met elkaar maken we een echt orkest. Je gaat met elkaar aan de slag met de instrumenten, en aan het einde van de ochtend hebben we een muziekstuk onder de knie en kan er een uitvoering gegeven worden. Alle ouders en belangstellenden zijn om 11:30 uitgenodigd om het resultaat te beluisteren.

Informatie
De Summerschool in Cultuurhuis Nieuwe Veste, Opzoomerlaan 106 in Hellevoetsluis wordt mogelijk gemaakt door:

Bibliotheek Zuid-Hollandse Delta, Theater Twee Hondjes, Stichting Push, Muziekschool Voorne, 't Kunsthuisje en Ipse de Bruggen



Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant