Afbeelding

Zomermarkt Ravense Hoek

Actueel 1.336 keer gelezen

Afgelopen zondag werd er in de Ravense Hoek in Hellevoetsluis voor het eerste een Zomermarkt gehouden. Organisatie van deze markt was in handen van de 16-jarige Jelle van de Bos die de wijk wat leven in wil blazen. "We hopen natuurlijk op een grote opkomst vanuit zowel Hellevoetsluis als de regio" vertelde hij van tevoren.

's ochtends zat het weer niet echt mee, een van de weinige dingen die je dus niet kunt regelen of bestellen, helaas. Maar toen het weer beter werd kwamen er ook meer mensen en iedereen die er was, genoot. Er was een kleedjesmarkt en een markt met kramen, voor ieder wat dus. Ook de kinderen werden prima vermaakt. Ze konden ponystappen en huifkar rijden en zich uitleven in de voetbalkooi.

Jelle wil graag de volgende mensen en bedrijven bedanken: de Loempia kraam van de zaterdag markt in Hellevoetsluis, Het Friet-Uurtje uit Schiedam en manage stal Flicka voor het helpen met de activiteiten. Ook wil hij graag de adressen Rooseveldtlaan 1 en Henri Dunantlaan 2,3,4,5,6 bedanken. Zij zorgden ervoor dat er stroom was op de markt. "Het was echt een buurtproject en daar ging het ook om, super!" Op de Facebook pagina van de Ravense Hoek niets dan lof voor Jelle. Dus een Zomermarkt 2018 zit al in de planning

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
een trotse Jelle
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant