Ze mochten de fles geven aan ons Paplammetje Guus.
Ze mochten de fles geven aan ons Paplammetje Guus.

"De Kerkestee" wenst u een fijne zomervakantie!

Actueel 373 keer gelezen

Het schooljaar komt langzaam ten einde en kan de kinderboerderij voor wat betreft de verzorging van de lessen Natuur en Milieu Educatie terug zien op een succesvol verlopen schooljaar. In totaal hebben 8 verschillende basisscholen zich opgegeven om deel te nemen aan de Natuur & Milieu educatie. Dit was goed voor ruim 80 klassen en meer dan 1700 leerlingen.

Afgelopen dinsdag was op kinderboerderij "De Kerkestee" de laatste les van het schooljaar 2016/2017. SO "De Watertoren" had de laatste. Zij kwamen voor de les Ontdek De Kerkestee. Na de lunch was er voor de leerlingen nog een leuke verrassing.

Guus aan de fles
Ze mochten de fles geven aan ons Paplammetje Guus. "Het was erg leuk", aldus de leerlingen. Voor de kleuters was er een kabouter les, een leuke speurtocht en met de toverpot was deze les wel erg leuk. De Groepen 4 streden voor de gouden haan wisseltrofee. RKBS Hendrik Boogaard was de grote winnaar. De andere groep 4 van deze school werd laatste en won de poedelprijs. Tevens kregen ze een uitnodiging om het volgend schooljaar nog een keertje over te mogen komen doen. Groep 5/6 ging aan de hand van kaarten de dierenmanieren bestuderen. Milieubingo werd voor groep 7/8 een uitleenles, maar voor nu wensen wij u allen een fijne zomervakantie.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant