Afbeelding

H&M Open

Actueel 2.098 keer gelezen

Afgelopen woensdag was het dan eindelijk zover: het populaire mode concern H&M opende  een winkel in Hellevoetsluis. Het voormalige V&D pand op het winkelcentrum is de afgelopen maanden danig onder handen genomen en verbouwd tot een prachtige, nieuwe winkel van Hennes & Maurits.

Met een oppervlakte van 1.905 m² een is er een brede en gevarieerde selectie aan mode- van tijdloze basics tot de allerlaatste trends. In de nieuwe winkel zullen collecties voor alle leeftijden verkrijgbaar zijn: zowel de dames als de heren kunnen er naar hartenlust gaan shoppen en ouders kunnen terecht voor kleding voor de baby of de grotere kinderen. De H&M in Hellevoetsluis is voorzien van het nieuwste interieur en zal dagelijks worden aangevuld met nieuwe artikelen die de klant de mogelijkheid geven een eigen fashion statement te maken. Hierbij biedt H&M altijd mode en kwaliteit voor de beste prijs, op een duurzame manier. Tevens zijn ze 7 dagen per week geopend. De 23 medewerkers in de winkel zullen de klanten meer dan graag van advies gaan voorzien. Verder zullen we 7 dagen in de week open zijn.

Wethouder Hans van Lith was aanwezig bij de opening en zag een zeer lange rij enthousiaste klanten al ver voor 10 uur in de rij staan. Dat de eerste honderd klanten een H&M-kraskaart kregen met een shoptegoed variërend van vijf tot honderd euro was natuurlijk helemaal een mooie bonus. H&M Club members werden op deze speciale dag getrakteerd op 25% extra korting op de gehele SALE-collectie. In de nieuwe winkel is was een photobooth aanwezig, waar iedereen een fashionable polaroidfoto van zichzelf kon laten maken.

Kledinginzameling

H&M's kledinginzameling met als motto 'Laat fashion geen vuilnis worden', geeft klanten de mogelijkheid om gebruikte kleding en huishoudtextiel in te leveren in de winkel. Alle textiel wordt opnieuw gebruikt of gerecycled en de klant ontvangt voor iedere volle tas een kortingsbon van 15% op een artikel naar keuze. In de gehele openingsweek ontvangen klanten dubbele kortingsbonnen. Meer informatie is te vinden op www.hm.com/longlivefashion.

Met een H&M op winkelcentrum de Struytse Hoeck gaat een langverwachte wens van vele Hellevoeters in vervulling

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant