Het team van de nieuwe Jumbo met Ernst Venderbos als 2e van links
Het team van de nieuwe Jumbo met Ernst Venderbos als 2e van links

Jumbo Jachthoorn wordt paradepaardje voor de regio

Actueel 2.965 keer gelezen

Wanneer u dit leest zijn de deuren van de Jumbo aan de Jachthoorn gesloten. Binnen wordt druk gewerkt om over twee weken open te kunnen gaan.

Nieuw: verse sushi en pizza's

Klanten kunnen straks in de vernieuwde Jumbo winkel terecht voor een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs. Voor liefhebbers is verse sushi verkrijgbaar en medewerkers bereiden verse pizza's die klanten thuis kunnen afbakken. Bovendien wordt de winkel uitgebreid met een versplein waar een grote variatie aan dagverse producten zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen verkrijgbaar is. In de slagerij komt een grill-afdeling voor vers gegrild vlees en kip. Op de visafdeling kunnen klanten zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba's en wilde zalm. Ook biedt de nieuwe winkel een breed aanbod aan diepvriesvlees, -schepvis en -gevogelte. Tevens wordt er koud bier en wijn aangeboden en is er op de wijnafdeling ook wijn in dozen verkrijgbaar. Daarnaast beschikt de winkel straks over een eigen geldautomaat.

Tijdens de opening op 12 april krijgen de eerste 150 klanten een mooie bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die tot en met zondag 16 april voor een bedrag vanaf 25 euro boodschappen doen een paasstol. Filiaalmanager Ernst Venderbos verheugt zich op de feestelijke opening. "Deze winkel is in 2015 overgegaan van C1000 naar Jumbo, maar nu is het tijd voor een complete vernieuwing. De winkel krijgt ruim 550 m2 extra vloeroppervlakte waardoor we bezoekers straks maar liefst ruim 1.358 m² winkelplezier kunnen bieden. Samen met het vertrouwde team kan ik niet wachten om onze klanten te verwelkomen in de vernieuwde winkel", vertelt hij.

Ernst Venderbos

De trotse filiaalmanager begon op 16- jarige leeftijd als vakkenvuller bij BAS. Via Konmar, Super de Boer en Jumbo kwam hij uiteindelijk in Hellevoetsluis terecht. Maar onze gemeente is geen onbekende voor hem, want eerder van 1996 - 1998 was hij voor Konmar bedrijfsleider in het filiaal aan de Struytse Hoeck.

Groot Hellevoet gaat de verbouwing voor u op de voet volgen en in de komende weken maakt onze fotograaf Wil van Balen foto's van de voortgang zodat onze lezers mee kunnen kijken naar het verbouwingsproces. Ook laten we u vast kennis maken met enkele medewerkers van de nieuwe winkel. Zo vertelt afdelingschef vers Laura van Erkel hoe zij tegen het begrip 'Vers' aankijkt en wat u op dat gebied kunt verwachten. De opening van de nieuwe winkel op 12 april is voor Jumbo Nederland wederom een mooi moment. . Niet voor niets komt de directeur van Jumbo, Frits van Eerd zelf het filiaal openen, met assistentie van wethouder Hans van Lith. Qua werkgelegenheid is de uitbreiding eveneens positief. Het personeelsbestand aan de Jachthoorn wordt met 50% uitgebreid.


Ernst Venderbos:Samen met het vertrouwde team kan ik niet wachten om onze klanten te verwelkomen in de vernieuwde winkel
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant