Foto: Theo van Kralingen
Foto: Theo van Kralingen

Volleybalsters Ibis houden spanning erin

Actueel 516 keer gelezen

Hellevoetsluis- De volleybalsters van Ibis hebben met een 1-3 (19-25, 25-21, 11-25, 23-25) nederlaag een punt overgehouden aan het duel met subtopper Forza Schouwen-Duiveland 2.

De spanning aan de staart van de tweede klasse A met Ibis (19-32), Hou Stand 2 (19-31), Volley Voorne 2 (20-31), DVO 3 (19-30) en wat verder weg hekkensluiter Smash '66 2 (19-24) is met nog drie wedstrijden te spelen om te snijden. 'Het is frappant dat we tegen de hoger geklasseerde teams goed spelen en puntjes sprokkelen en het tegen de ploegen rondom ons heen dikwijls laten afweten', verklaarde speelster Amanda Bechtum de matige achtste plaats op de ranglijst. 'Gewoon jammer dat we er in de voorgaande duels niet meer hebben uitgehaald, nu blijft het vinger aan de pols, zullen we punten moeten verzamelen om te overleven.' Ibis kwam tegen de Zeeuwsen halverwege de eerste set te laat op stoom, maar trok het goede spel in set twee door met een 25-21 setwinst (1-1). 'We kwamen in de derde set al snel op een ruime achterstand, maar ondanks de wisselingen konden we de schade niet herstellen. We hebben in de vierde set geprobeerd om er een vijfde uit te halen. We waren met 21-21 naar 23-23 goed op weg, maar door een foute pass en een foutservice verloren we de set en daarmee de wedstrijd.' Ibis speelt aanstaande zaterdag de belangrijke wedstrijd in Oud-Beijerland tegen DVO 3.
Ibis (vrouwen): Rianne Jongejan, Astrid van Schie, Tina Koudijzer, Amanda Bechtum (afwisselend met Petra Hoogendoorn), Danielle Engels, Lucinda Broecks. Ine Rila (vanaf 3e set) en Mariette Bechtum (vanaf 4e set) kwamen ook in actie.

Foto: Theo van Kralingen
Foto: Theo van Kralingen
Foto: Theo van Kralingen
Foto: Theo van Kralingen
Foto: Theo van Kralingen
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant