Het is aan te raden vooraf kaarten te bestellen voor onze showavond
Het is aan te raden vooraf kaarten te bestellen voor onze showavond

Meer dan 100 reünisten verzorgen muziek en show

Actueel 269 keer gelezen

Zaterdagavond 8 april zal sporthal 'de Eendraght' weer gevuld worden met muziek en show. Dan is het weer tijd voor de jaarlijkse showavond van muziekvereniging Sempre Crescendo. Dit jaar in een speciaal jubileumjasje, vanwege het 90-jarig jubileum van de actieve vereniging. Tijdens het avondvullende programma blikken we terug op 90 jaar verenigingsgeschiedenis en presenteren we onze huidige bloeiende club.

Voor de pauze zal de vereniging een muzikale knipoog geven naar de afgelopen 90 muzikale jaren. Muziek van Glenn Miller en Bert Kaempfert staan op het programma en de twirlgroep brengt een ode aan Martin Luther King. Diverse muziekstijlen zullen de revue passeren en natuurlijk ook een traditionele mars. Een extra ode aan de rijke clubgeschiedenis wordt er gebracht door meer dan 100 reünisten. Al weken zijn zij aan het repeteren en trainen om hun oude hobby weer voor deze speciale gelegenheid op te pakken. Voor velen was het in het begin even onwennig, maar dat duurde niet lang. Al snel waren de twirloefeningen van de oud-majorettes, de slagtechniek van de oud-tamboers en de lippen van de blazers weer op orde. Zij zullen het programma voor de pauze spectaculair afronden. Na de pauze zal het huidige Sempre Crescendo het programma vervolgen en zal er eigentijdse muziek ten gehore gebracht worden.
De jubileum showavond zal het eerste van diverse jubileumoptredens zijn dit jaar, waarmee de jarige vereniging het 90-jarig bestaan wil vieren. In de loop van dit jubileumjaar zullen er onder andere 3 concerten worden verzorgd. Een concert voor 90-jarigen door het fanfare-orkest, een concert voor kinderen van 90 maanden door de drumfanfare en een concert voor kinderen van 90 weken door het voor deze gelegenheid gevormde saxensemble. Uiteraard zullen we u zo goed mogelijk op de hoogte proberen te houden via deze krant en social media. Daarnaast zal de succesvolle show- en drumfanfare diverse nieuwe optredens gaan verzorgen. Op Koningsdag zullen zij natuurlijk meewerken aan de aubade in Hellevoetsluis. Op 17 juni zijn ze uitgenodigd voor Taptoe Krimpen aan de Lek en in september natuurlijk de gebruikelijke lampionnenoptochten in onze streek en de streetparade in de Struytse Hoeck. Na de carnavalsoptochten in Duitsland zullen de internationale optredens ook een vervolg krijgen in september, dan zullen de leden afreizen naar Noord-Frankrijk. Houdt u de Facebookpagina van Sempre Crescendo in de gaten om alle jubileumactiviteiten te kunnen volgen.
Het is aan te raden vooraf kaarten te bestellen voor onze showavond via ons secretariaat. Van de zeker 500 beschikbare kaarten zijn er slechts nog 200 beschikbaar. Kaarten kosten €10 per persoon en zijn te bestellen door een mail te sturen naar secretariaat@sempre-crescendo.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant