We feliciteren Jan Groeneveld met de grootste Snoek, Lars Roest met de grootste Snoekbaars, René den Haan met de grootste Baars en Edwin van Kempe met de grootste Roofblei!
We feliciteren Jan Groeneveld met de grootste Snoek, Lars Roest met de grootste Snoekbaars, René den Haan met de grootste Baars en Edwin van Kempe met de grootste Roofblei!

Prijsuitreiking Catfish Tompouce Challenge

Actueel 1.127 keer gelezen

Het begon allemaal met Mario Roobol die roept ,als iemand hem uitdaagt , "wedden om een tompouce?" En zo was "De Catfish Tompouce Challenge" geboren!

De spelregels: vang een Snoek/Snoekbaars/Baars/Roofblei , ga ermee op de foto met je tagkaart en maak een foto van de vis op de speciale meetlint behorende bij de Tompouce Challenge. De eerste dertig deelnemers waren er snel, zo moesten er linten en tags bij gemaakt worden... en nog eens....

Zo stond de teller van deelnemers uiteindelijk op 91! En als je dacht dat de deelnemers alleen uit de omgeving van Hellevoetsluis kwamen...Uit alle uithoeken van ons land, Friesland, Noord-Holland en Zeeland, tot Engeland en Amerika! Zo gaat de Challenge ook internationaal!

Door sponsoren komen er leuke prijzen beschikbaar , variërend van pluggen, een hele kip en voor de dames een dag vissen met visgids Rob Kraaijeveld!

Mirabel houdt alles stipt bij , je kunt de foto's via Facebook indienen maar ook via Whatsapp. Doorgaans staan de foto's er binnen 5 minuten op! Uiteindelijk zijn er bijna 1000 foto's geplaatst! Ralph de Kock helpt om alle gegevens, grootste vis, totaal aantal "tompoucen" dat gevangen is enz. in een keurig Excel bestand te zetten....

Er wordt fanatiek gevist, grote vissen worden groter tot de grootste wordt gevangen. Vissers komen geregeld bij Mario en Mirabel in de winkel, niet alleen voor nieuw materiaal ("welke plug vangt het beste, Mario?") maar ook om je medevisser eens te vragen waar die grootste vis nu gevangen wordt…. Vissers geven niet altijd alle geheimen prijs dit maakt het spannend....

Bij een wedstrijd hoort een Prijsuitreiking. Op 30 december j.l vond deze plaats in de winkel aan de Timmerwerf 11 te Hellevoetsluis. Om alle deelnemers binnen te kunnen laten wordt er ruimte gemaakt, de hengels moeten even wijken. Onder het genot van een hapje, lees Tompouce van Bakkerij Breggen .... en een drankje worden er vele prijzen uitgereikt. Van pechvogel tot aanstormend talent, vele vissers worden in het zonnetje gezet... In het bijzonder de jonge deelnemers, dit zijn immers onze toekomstige vissers!

Voor de echte winnaars is er een enorme Tompouce, en een deel van de pot! Oh ja en Eeuwige roem, nou ja tot volgend jaar.... dan gaan we in de Tompouce Challenge 2.0 zien of er nog grotere vissen te vangen zijn! We feliciteren Jan Groeneveld met de grootste Snoek, Lars Roest met de grootste Snoekbaars, René den Haan met de grootste Baars en Edwin van Kempe met de grootste Roofblei! De avond was zeer geslaagd! Complimenten aan Mario en Mirabel Roobol voor de organisatie… En graag tot ziens in de volgende Tompouce Challenge!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant