Richard Helder:
Richard Helder: "Wat mij betreft groeit mijn bedrijf nog verder."
ONDERNEMER VAN DE WEEK

Garage Eurocars

Actueel 2.013 keer gelezen

Hellevoetsluis - Richard Helder, eigenaar van Garage Eurocars, vertelde dat hij ooit min of meer bij toeval het vak is ingerold. Hij sleutelde altijd graag aan auto's en heeft uiteindelijk van zijn hobby zijn werk weten te maken.

Richard ging in 2001 aan de slag als automonteur bij zijn voormalige werkgever en in 2005 nam hij het bedrijf Eurocars over. Eurocars was eerst in een kleiner bedrijfspand aan de Amnesty Internationallaan gevestigd met een werkplaats van 160m2. Twee jaar geleden maakte hij de overstap naar het grotere bedrijfspand een paar deuren verderop. Nu heeft hij een werkplaats van maar liefst 600m2 tot zijn beschikking voor onderhoud en reparaties. Richard is trots op het bedrijf wat hij in de loop der jaren heeft opgebouwd door hard te werken en door te zetten.

Verder groeien
" Mijn bedrijf is de afgelopen twee jaar flink gegroeid. Ik wil nog steeds verder groeien. Het is druk als ondernemer. Je bent er altijd mee bezig, maar wat mij betreft groeit mijn bedrijf nog verder."

Team
Op dit moment zijn er vier monteurs in dienst bij Richard. En er zijn twee stagiaires, een jongen en een meisje die graag monteur willen worden. Eurocars is een erkend leerbedrijf.

Bedrijven & particulieren
"Wij repareren alles van brommobielen, personenauto's, bedrijfsauto's en vrachtwagen-trailer combinaties." Bij Eurocars kunt u uiteraard als particulier maar ook als bedrijf terecht. De monteurs van Eurocars hebben ruime ervaring. Zij verzorgen het juiste onderhoud voor elk merk type.

Reparatie & onderhoud
U kunt in de werkplaats terecht voor onderhoud, reparatie, APK voor personenauto's en bedrijfsauto's, banden en velgen, kleine en grote onderhoudsbeurten, aircoservice en alle verdere werkzaamheden voor alle automerken. Uw auto wordt met de beste onderdelen onderhouden en/of gerepareerd. Alle vloeistoffen waar mee gewerkt worden zijn van het merk Champion.

Speerpunten van Eurocars zijn een goede service met een persoonlijk tintje. En eerlijk advies voor een concurrerende prijs. Dat wil zeggen onafhankelijk advies met de beste oplossing voor uw auto. De keuze ligt uiteindelijk altijd bij de klant.

Winter
De afgelopen weken hebben we vaak nachtvorst gehad. Bij vorst en sneeuw heeft uw auto het zwaarder dan in warmere periodes van het jaar. De grootste kans op problemen in de winter is met de accu van uw personenauto of bedrijfsauto. De accu heeft veel te lijden door de kou. Laat je accu op tijd testen en zo nodig tijdig vervangen. En zodra het kouder wordt is het weer tijd om de winterbanden onder de auto te laten zetten zodat uw auto meer grip heeft op gladde wegen.

Afspraak
U kunt altijd even langsrijden bij Eurocars met een vraag over uw auto. De koffie staat in ieder geval altijd klaar. Voor APK en onderhoudsbeurten kunt u een afspraak maken. Het team van Eurocars staat voor u klaar om u weer op weg te helpen.

Openingstijden
U kunt elke werkdag van 8.00 tot 17.00 uur terecht. Zaterdag is de garage gesloten.

Garage Eurocars
Amnesty Internationallaan 4
0181-390815
info@euro-cars.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant