Ambachtelijke culinaire hoogstandjes bij De Waag
Ambachtelijke culinaire hoogstandjes bij De Waag

De Waag van eigenaar veranderd

Actueel 2.358 keer gelezen

Sinds deze week is lunchroom De Waag van eigenaar veranderd. In het bedrijf zelf zwaait Koen Harsma de scepter en dat heeft vooral gevolgen voor de bijzondere gerechten die er sinds kort worden geserveerd. De overige activiteiten die in De Waag plaatsvonden blijven gewoon doorgang vinden. Zo blijft de kapsalon Knappe Koppe normaal de mooiste kapsels voor u verzorgen en blijven ook de Vrijgezellige Middagen normaal doorgang vinden. Koen denkt verder aan uitbreiding van de maatschappelijke activiteiten in De Waag. Speciale doelgroepen, zodat ook mensen die niet specifiek bij de Vesting betrokken zijn, de gang naar dit bijzondere gebouw gaan maken. Suggesties op dit gebied zijn uiteraard van harte welkom.

Vanuit de slagersgedachte...
Achter de nieuwe menukaart zitten de gedachten en het vakmanschap van de vakslager. Zo worden de gehaktballen en de hamburgers ambachtelijk gemaakt en worden zelfs die heerlijke droge worsten zelf gemaakt. Nu we volop in de feestmaand december zitten pakt De Waag extra uit met een vitrine vol lekkere vleeswaren zoals bijzondere hammen, winterpathé's enz. Hier kan men zijn eigen winterbroodje samenstellen. Ook wordt er deze maand een winterterras gebouwd. Liefhebbers van culinaire kwaliteit zijn dus zowel van binnen als buiten de Vesting van harte welkom...

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant